Da li ste znali da je zaljubljivanje i sreću u ljubavi stvarno moguće povezati s dobom godine u kojem ste rođeni s vašim horoskopskim znakom?

Ovan

Ovan je impulsivan i uvek se vodi za velikom strasti, eksploziji osećaja. On je jedan od znakova zodijaka koji se odmah zaljube na prvi pogled. Čim ugledaju osobu, potrebno im je nekoliko minuta da shvate je li ona idealna za njih ili ne.

Bik

U ljubavi traži sigurnost i nekoga na duge staze, što mu onemogućuje da se zaljubi na prvi pogled jer mu je na taj način puno teže proceniti je li to zaista osoba za kakvom žudi. Bikovi vole proučavati pokrete i osobine osobe koja mu može biti potencijalni partner, što ga svakako karakteriše kao skrivenog posmatrača iz senke. Prolazne avanture ga ne zanimaju.

Blizanci

Zbog svog dvojnog karaktera, Blizanci su najopasniji horoskopski znak što se zaljubljivanja tiče. Zaljubljuju se brzo i često, a ponekad čak i u više osoba istovremeno, što znači da oni nikako nisu pouzdani partneri za duge veze, već pravi avanturisti koji vole istraživati.

Rak

Horoskopski znak koji je najviše porodični znak od svih, neprestano se boji mogućnosti da bude povređen. Iz tog razloga često skriva svoju zaljubljivu prirodu i dugo mu treba da otvoreno progovori i nekome pokaže svoje emocije.

Lav

Osobe koje su po horoskopu Lavovi su impulsivne zbog čega se vrlo brzo zaljubljuju, ali i snažne što im omogućuje da kontrolišu svoje osećaje. Gotovo uvek preuzimaju inicijativu u ljubavnim odnosima i vrlo su odani i verni osobi koju iskreno zavole.

Devica

Iako je analitična i puna kritika, Devica odmah zna ko je prava osoba za nju. Brzo se odlučuje za ljubav svog života i gotovo nikada ne pogreši u tome jer vrlo dobro zna da izanalizira i proceni ljudske želje i osećanja.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...