Za vreme mladog Meseca Venera iz Škorpije će biti u kvadratu sa Marsom iz Vodolije što nam može dati probleme sa suprotnim polom i poremećaj u muško- ženskim odnosima. Mesec će biti napadnut od Plutona iz Jarca što mnoge osobe mogu gledati sve crno i negativno. Mogu se pojaviti osobe kojima se ništa neće svideti pa bi bilo dobro da ne uzimate sve zdravo za gotovo. Sigurnu srdačnost će ispoljavati Blizanci, Strelčevi, Lavovi i Vodolije dok Ovnovi, Vage, Rakovi i Jarčevi treba da se potrude da bi ispoljili svoju duboko zakopanu srdačnost, piše astrolog Željka Knežević.

Šta pojedinačni horoskopski znaci mogu pokrenuti ili odbaciti i prevazići za vreme mladog Meseca u Vagi?

Ovan

Mnogi od vas sada mogu biti pogođeni strahovima, nekim mukama, rastrzanim emocijama što može kod pojedinih da se dešava u porodici, sa partnerom ili u poslu, što sve još može doneti i neki novi početak od nule. Pojedini Ovnovi mogu dobiti neke informacije što će im umnogome olakšati neki problem ili će ga razjasniti.

Bik

Vas sada ovaj mlad Mesec može dovesti pred zid izbora da se odlučite što se tiče emocija, pa može doći i do svađe. U svakodnevnom životu vi sada kao da želite da izazovete napetost pa se pojedinim Bikovima ne preporučuje da flertuju ako imaju partnera, jer je kritičan period do 12. oktobra pa sačuvajte mir.

Blzanci

Vi prosto sijate, posebno ako imate decu zbog koje možete biti ponosni. Takođe, zbog sebe možete dobijati pohvale i mogućnost da zablistate u nekoj umetnosti i sceni. Pojedini Blizanci mogu od voljene osobe da imaju stalno neke primedbe i zamerke pa vas to može pogoditi i uznemiriti. Ako imate neke probleme ili ste nešto čuli, a možda nešto nećete da priznate, sada je vrlo povoljno da se to ispolji i razreši.

Rak

Kod vas je naglašen dom, bio on vaš sopstveni ili odakle potičete, pa su naglašena deca ili jedan roditelj što kod vas traži kako vi imate osećanja za njih da i oni imaju za vas. Ne bi trebalo da budete razočarani osim ako ne tražite nešto što niste ni dali . Ponekad nisu svi u prilici da daju istom merom kao vi pa i na to obratite pažnju.

Na sledećoj strani pročitajte za Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Streca, Jarca, Vodoliju i Ribe...