Vaga

Jesen stiže u vremenu Vage, a i sama ravnodnevnica je u znaku ravnoteže i balansa. Taj znak je izrazito društven, sa velikim smislom za pravdu i ljubaznost. Ova ranodnevnica Vagama će doneti priliku da se pobrine za svoj društveni život te pretrese odnose koje je izgradila. Cilj je, dakako, da ostavi više vremena za ljude koje vrede i pronađe balans u brojnim odnosima. Osim toga, u svom osećaju za pravdu i društvenoj osetljivosti, Vage povremeno izgube smisao za ''diplomatsko'' i postaju previše direktne što nije uvek dobro za njih. Ova jesen prava je prilika da usavrše svoje diplomatske veštine.

Škorpija

I Škorpije ulaze u emocionalne dubine pa će se dati u potragu za ljudima koji su mu nešto sličniji od sadašnjeg društva. Tragaće za srodnim dušama na raznim poljima, svesno i podsvesno. Rezultat će biti nova poznanstva i, ne, neće nužno sva biti dobra i uspešna. Zato, ako si Škorpija, neka ti oči budu širom otvorene, ali ne zatvaraj srce.

Strelac

Strelac je jedan od retkih znakova koji neće tražiti vlastiti duhovni mir. On će postati značajno socijalno osetljiviji. Okrenuće se potrebama društva u religijskom, filozofskom ili pravnom smislu. U tom procesu verovaće u vlastitu duhovnost i intuiciju, a porasće mu interes za prirodu, kulturu i umetnost.

Jarca

I Jarčeve je septembart ulovio nespremne na kompleksne međuljudske odnose. Postoje slučajevi u kojima ne zna šta bi mislio o ljudima iz neposredne blizine. Intuicija mu se kosi s razumom, a horoskop ipak poručuje da posluša intuiciju. Jer kao su emocije Jarca u pitanju, racionalnost nikad nije toliko dobra ideja.

Vodolija

Vodolije će ove jeseni biti jedan od brojnih znakova koji će poželeti da poradi na svojoj unutrašnjoj lepoti. Posvetiće se snazi vlastitog uma i raditi na ličnom optimizmu. Jesenja ravnodnevnica i duža noć u tome će im pomoći na način da će ipak ostavljati više prostora da sagledaju neke stvari.

Ribe

Ribama će ova jesen probuditi njihovu emotivnu stranu te će ih učiniti mnogo saosećajnim. Oni jesenje putovanje u mrak shvataju vrlo lično pa će i one to iskoristiti za rad na sebi. Osim toga, učiniće ih upornim u borbi protiv stresa. Brojne Ribe izlaz će potražiti u novim hobijima. I u tome će se savršeno snaći!  Astrolozi poručuju kako bi bilo dobro da ovaj period uzmemo kao vreme za preispitivanje i rovarenje po duhovnom životu kako bismo se obnovili. ''Ništa nije večno, sve teče i sve se obnavlja'' - glavna je astro poruka ove jeseni.

Izvor: miss7.24sata.hr