Uran koji tranzitira kroz vaše 8. polje mogao bi doneti krize i dramatične promene. Sudbinski događaji su vezani za prirodu ove kuće, a pored smrti (koja je u astrologiji vezana za 8. kuću), Uran može doneti brojne transformacije, nasledstva, kredite, sponzorstva, u zavisnosti od vaše natalnu postavke.

Uran koji tranzitira kroz vaše 9. polje donosi potencijal za porast svesti i prosvetljenje. Životna perspektiva može da se proširi, što dovodi do ubrzanog ličnog razvoja. Možete imati originalne ideje i razraditi ih.

Uran koji tranzitira kroz vaše 10. polje donosi vam radikalne promene u životu i u karijeri. Definitivno budite spremni na sudbinske događaje koji će vam pomoći da krenete novim pravcem u životu.

Uran koji tranzitira kroz vaše 11. polje donosi važne promene kruga ljudi u kome se krećete. Možete učiti astrologiju, biti otvoreniji za kosmičke uplive, upoznavati ljude koji će imati veliki uticaj na vaš celokupni život. Takođe, može vam se desiti da ne osećate povezanost sa nekim prijateljima iz bivšeg okruženja.

Uran koji tranzitira kroz vaše 12. polje može doneti neočekivane poteze skrivenih neprijatelja, ali njegov uticaj nije naročito značajan. Podsvest osobe može isplivati na površinu, moguća je pojava strahova i anksioznosti, ali i otkrivanje dosad neotkrivenih talenata.

Izvor: lovesensa.rs