Pogledajte šta je vaš podznak, tačnije gde počinje vaša 1. kuća – ako vam je podznak u Biku, tranzitni Uran ide kroz vašu prvu kuću.

Uran koji tranzitira kroz vaše 1. polje može dovesti do uništavanja starih obrazaca ponašanja. Stare navike vam postaju dosadne, možete lako promeniti fizički izgled, stavove, pa i način govora.

Uran koji tranzitira kroz vaše 2. polje donosi iznenadne i neočekivane događaje na finansijskom planu i u vezi sa ličnim vrednostima, te sada možete poraditi na promeni uverenja.

Uran koji tranzitira kroz vaše 3. polje može doneti promene u odnosu sa braćom, sestrama, komšijama, ali i promene u društvenom krugu u kome se krećete.

Uran koji tranzitira kroz vaše 4. polje donosi neočekivane i iznenadne događaje vezane za porodicu i dom. Može doći do prekida nekih odnosa ili do nelagode unutar porodice, a mnogima će selidbe biti česte, kao i osećaj da se iz kuće mora stalno negde ići.

Uran koji tranzitira kroz vaše 5. polje može doneti uzbudljive promene u ljubavnom životu, neočekivana spajanja, ali i razdvajanja. Takođe, može doneti i promene sa zdravljem dece ili radikalne promene u odnosu sa njima. Ovo je odličan period da se bavite hobijima.

Uran koji tranzitira kroz vaše 6. polje naglašava potrebu oslobađanja od svakodnevne rutine. Moguće su i promene na poslu – poslovnog okruženja i poslovnih pozicija. Možete promeniti način rada ili pristup poslu.Tokom ovog tranzita moguće je da u vaš dom dođe kućni ljubimac.

Uran koji tranzitira kroz vaše 7. polje dovodi do iznenadnog i neočekivanog razvoja događaja na polju partnerskih odnosa. Ovaj tranzit ponekad može biti izazovan za odnose, naročito ako postoji natalno sećanje koje može biti okidač razvoda ili razlaza. S druge strane, mogući su i iznenadni ulasci u brak. Pozitivni aspekti mogu doneti nove odnose, partnerstva i poslovne saradnike. Moguće je prevazići monotoniju u odnosima i učiniti ih uzbudljivijim.

Nastavak horoskopa pročitajte na sledećoj strani...