Vaga

Rado učite i isprobavate nove stvari. Zbog toga svaki horoskopski znak dolazi u obzir kao vaš partner za ljubljenje. Ali, naročito dobro funkcionišete sa Ribom.

Škorpija

Strastveno se ljubite i želite partnera koji deli vašu strast i uvek je spreman za poljubac. Vaš savršeni partner za poljupce je Rak. Naime, on se također može potpuno uživjeti u to što radi.

Strelac

Volite pustolovine, ali kad je reč o ljubavi, totalno ste drugačije. Nije vam lako da se emotivno vežete, zato vam treba partner za ljubljenje koji će izvući iz vas osećajnu stranu. To će uraditi Ovan ili Vodolija.

Jarac

Vaša  snaga je samopouzdanje te želite da ostavite snažan utisak na svog partnera. Ako vas pohvali za umeće ljubljenja, to će za vas biti najveći kompliment. Horoskopski znak koji vam najbolje odgovara je Lav. Pošto je taj znak često nesiguran u sebe, rado ohrabri i pohvali druge.

Vodolija

Ljubiti vas je iskustvo koje svako želi jednom da doživi. Najbolji partner za vas  je Strelac. On zna da  eni vašu ekscentričnu crtu, a mešavina vaših karakternih crta učiniće strastvene poljupce nezaboravnim.

Ribe

Vaš horoskopski znak voli da bude voljen. Čeznete za nekim ko će vas i nakon dugog niza godina ljubiti kao prvog dana. Partner rođen u znaku vage je idealan za vas. Romantične večere i dugotrajni poljupci prava su stvar za vas.

Izvor: miss7.24.hr