Da li više volite da se ljubite strastveno ili polako? Bez obzira koji način ljubljenja preferirate, za svaki horoskopski znak postoji idealan partner.

Evo koji horoskopski znak vaša odgovara za ljubljenje.

Ovan

Hrabre ste i kod ljubljenja niste stidljive. Želite partnera koji deli vašu strast. Zbog toga vam je Blizanac idealan partner za ljubljenje. Naime, Blizanci su u stanju da vas iznenade.

Bik

Ponekad ste pomalo zahtevne, ali zapravo samo želie da se svidite muškarcu. Zbog toga vam treba partner za ljubljenje koji voli da eksperimentiše i koji će vam dati prednost. Za vas je savršen muškarac u znaku Device.

Blizanci

Čestitamo, vi spadate među žene koje se najbolje ljube! Otvorene ste za sve i zbog toga idealne za sve druge horoskopske znakove. Međutim, najbolje vam odgovara isti horoskopski znak. Doduše, kombinacija Blizanci-Blizanci nije idealna za dugotrajnu vezu, ali za ljubljenje u svakom slučaju jeste.

Rak

Treba vam neko ko za vreme poljupca pruža dobar osećaj i ko preuzima inicijativu. Zbog toga je Škorpija za vas najbolji izbor. Osobe rođene u znaku Škorpije imaju sposobnost na nežan i romantičan način razbude sva vaša čula.

Lav

Često ste suzdržane i treba vam neko ko će vam pokazati kako se to radi. Vaš idealan partner za vruće poljupce je Jarac. Vrlo je strpljiv i pobrinuće se za strastvene poljupce od kojih ćete zaboraviti na sve oko sebe.

Devica

Želite da budete osvojene, a svom partneru za to uzvraćate sa jako puno ljubavi. Dakle, potreban vam je neko ko se ljubi strastveno poput vas. Bik je vaš idealan partner za ljubljenje.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...