Jarac

Ljubavni život Jarca čini se turbulentan i pun neočekivanih događaja tokom septembra 2018. godine. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Jarca, 9. septembra ulazi u kuću prijatelja i društvenog života. Kvadrat s Marsom i opozicija s Uranom ukazuje na kontradiktorne stavove ili oklevanje kada se radi o ulasku u ljubavnu vezu sa prijateljem/prijateljicom. Ako upoznate novu osobu preko prijatelja ili interneta, savetujemo da i dalje budete na oprezu i ne popustite zbog trenutnog uzbuđenja. Ipak, sklop planeta ukazuje na mogućnost pojave ljubavi na prvi pogled, što može doneti zbrku i naterati vas da izađete iz svoje komforne zone. Ljubavne priče mogu naglo započeti, ali jednako naglo i prestati, čak i s nekim iz vašeg okruženja. Zbog prisustva Urana u vašoj kući ljubavi ne možemo reći da flert ili avantura neće voditi prema dugotrajnoj vezi. Krajem meseca Jarčevi koji imaju snažna osećanja prema prijatelju/prijateljici već neko vreme imaće priliku da priznaju šta osećaju i da uđu u vezu o kakvoj su sanjali. Ima i onih Jarčeva koji će otkriti sami da pokušaj kupovine nečijeg srca završava bez novca i bez ljubavi. Nemojte gubiti nadu, ali iskoristite takva iskustva kako biste promenili svoj život, životne filozofije i ideje o bliskosti i seksualnosti.

Vodolija

Tokom septembra 2018. godine ljubavni život Vodolija kreće boljim stazama, razgovori su smireniji, diplomatski i usmereni prema postizanju harmonije u vezi. Prolazak Merkura kroz 7. kuću (do 6. septembra), a zatim kroz 8. kuću (do 22. septembra) Vodolija, pomaže u povezivanju mostova, bolje komunikacije kod parova koji su duže zajedno, a kod kojih je bilo dosta sukoba. Ovo je najbolji period za Vodolije koji vezu žele da podignu na viši, prisniji i ozbiljniji nivo. U ovom periodu čašu ćete videti napola punu, što u vama budi novu inspiraciju. Ponovo možete uspostaviti uzajamno poverenje ili ćete se odlučiti za zajednički život. Septembar je povoljan mesec i za Vodolije koji nisu u vezi, osim nekoliko dana sredinom meseca, jer tada mogu biti lakoverni i postoji rizik od emotivnog i finansijskog gubitka. Zato pazite s kime idete u krevet! U drugoj polovini meseca može doći do posesivnih i ljubomornih scena. Mogli biste da osetite pritisak zbog zahteva članova porodice ili obaveza koje ste preuzeli. Budite otvoreni i iskreni tokom razgovora kako ne biste uništili sve što ste gradili.

Ribe

Kuća veza Riba obasjana je Suncem do 23. septembra 2018. godine, a pridružuje mu se i Merkur, vladar te kuće, do 22. septembra. Ljubavni život značajna je tema tokom septembra. Odvojite više vremena za voljenu osobu, zajedno obavljajte poslove, podelite obaveze i razgovarajte o nerazrešenim situacijama iz prošlosti, jer su jako dobri izgledi da stvari krenu boljim tokom u budućnosti. Ako ste tokom razgovora otvoreni i suzdržavate se od kritikovanja, pridonećete lakšem razrešavanju nesporazuma, posebno kada se radi o zajedničkim obavezama. U ovom periodu voljena osoba može biti usmerena više na sebe i okupirana sopstvenim potrebama i željama, ali sa strpljenjem i intuicijom preokrenućete situaciju u željenom smeru. Tokom septembra mogu vas privući dominantne osobe ili osobe koje preuzimaju inicijativu u vezama. Ako vam nije išlo najbolje u ljubavnom životu do sada, ovu temu možete sagledati iz jednog novog ugla, počevši s Mladim Mesecom, 9. septembra. Merkur i Sunce odlaze u kuću osećanja i intimnosti 22. i 23. septembra, što govori o početku strastvenog perioda za duže veze i za Ribe koje su tek ušle u vezu.

Izvor: tarot-horoskop.com