Nije lako naterati se na dijetu i mršavljenje, ali astrologija ima savet za vas - kako da što bezbolnije preživite skidanje kilograma.

Ovan

Najpre morate da naučite da jedete sporije i da ne preterujete sa brzom hranom. Ne smeta vam začinjena hrana, ali izbegavajte ugljene hidrate ukoliko želite da ostanete vitki. Pecivo, slatkiši i paste priuštite sebi samo u retkim trenucima.

Bik

I zvezde znaju da se vi gojite maltene isključivo od slatkiša. Ako ne možete da ih batalite zauvek, svedite ih na minimum. Ipak, potrudite se da se ne opterećujete izgledom. Na prvom mestu mora da bude zdravlje i zato treba da vodite računa o ishrani. Ne preterujte ni u čemu, jer vas i voće može da ugoji ako ga mnogo jedete.

Blizanci

Jedite češće i manje obroke… Obratite pažnju na salate i bareno povrće, a izbegavajte meso. Kreće toplije vreme, pa ćete se više kretati – treba da unosite i više tečnosti. Jedite voće i povrće, pijte limunadu, ali ne zaboravite i na običnu vodu.

Rak

Svi znaju da vi obožavate mleko i mlečne proizvode i oni jesu bitni, ali nemojte preterivati. Voćni jogurti, punomasno mleko, pavlaka, sirevi – to nikako nije za vas. Smanjite unos slatkiša, pijte što više vode i tako ćete rešiti problem viška kilograma.

Nastavak na sledećoj strani...