Lav

Početkom avgusta Venera prelazi u Vagu i vama će više prijati ta lepršava energija ali je moguće da će do 14. avgusta mnogi Lavovi prolaziti test vernosti. Mars iz vaše polja partnerstva i veza doneće izazove i nepredvidive situacije i događaje, pa je moguće da će u vaš život ući novi ljudi koji mogu uzdrmati vašu dosadašnju vezu ili brak! Za Lavove ovo je odličan mesec za romantičnu vezu. Bićete u mogućnosti da privučete veliki broj partnera svojom seksualnošću. Vaša ljubavna planeta se kreće unazad i stoga morate biti oprezni pre nego što uđete u vezu. Njih možete koristiti kao zabavu i uživanje.

Devica

Slobodne Device uživaće veliku pažnju i biće u mogućnosti da privuku osobu za vezu vrlo lako i u velikom broju u toku ovog meseca. Prolepšaćete se i zračiti pozitivnom energijom, a partner će biti oduševljen vama! Ali planetarni aspekt nije pogodan za veze koje dugo traji. Postojeće veze su pod stresom, jer partner želi da njihova sloboda ostane netaknuta. Ipak, ove razlike će kasnije nestati i harmonija će prevladati u pogledu kompatibilnosti. Zauzetim Devicama sredina avgusta bi mogla da donese nesuglasice oko finansija ili praktičnih stvari sa partnerom. U periodu do 12. avgusta prepustite se jakim emocijama ali poslušajte svoju intuiciju. Posle 16. avgusta mnogima od vas prošlost se vraća na velika vrata.

Vaga

U avgustu ćete zračiti posebnom energijom pod uticajem Venere iz vašeg znaka. Ovo će biti jedan od najvažnijih meseci kada je ljubav u pitanju. Bićete dominantan partner, a vaš partner je spreman da udovolji vašim zahtevima u pogledu kompatibilnosti. Neke Vage počinju tajnu vezu sa Jarcem, Vodolijom ili osobom iz prošlosti. Biće mnogo društvenih aktivnosti i oboje ćete uživati u njima. To će učiniti vašu vezu fantastičnom. Retrogradni Mars sredinom avgusta donosi osobu iz prošlosti, prvenstveno ženskim pripadnicama znaka.

Škorpija

Početak avgusta biće veoma tajanstven i emotivan. Iako volite čiste odnose, može vam se desiti da počnete da igrate igrice ili se dvoumute između partnera i još nekog! Nisu isključene ni tajne veze ali se pripazite jer nakon 14. avgusta mnoge istine će izaći na videlo! Ovog meseca se srećete sa uticajnim i prestižnim osobama i možete naći ljubav na tim sastancima. Slobodne Škorpije biće u mogućnosti da uđu u romantične veze iako sada ganjaju svoje ambicije u pogledu karijere.

Na sledećoj strani pročitajte za Strelac, Jarca, Vodoliju i Ribe...