Strelac

Ljubav

Distanca koju ćete primećivati u emotivnim odnosima ponekad će vas zaista zabrinjavati. Ovo je prolazna faza kroz koju morate proći. Nema vam druge.

Karijera

Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako da obavi zadato. Budite otvoreni i kooperativni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvalnost koja će uslediti biće vam novi motiv za rad.

Zdravlje

Čovek je čoveku lek.

Jarac

Ljubav

Još nije sasvim sazrelo vreme za velike ljubavne poduhvate, ali slutite da će oni uskoro možda doći na dnevni red. Zato maštate i planirate u tišini. Oni koji su u vezama voleće na diskretan način i bez previše zahteva.

Karijera

Čini se kao da svi nešto čekaju, ali vi više nećete da čekate ništa. Jednostavno ćete znati da se kockice slažu sve većom brzinom, a na vama je da se prilagođavate najbolje što znate. To će ići lako uz malo samokontrole. Prilike su tu.

Zdravlje

Povremeno usporite.

Vodolija

Ljubav

Vaši privatni odnosi biće dobri, ali nećete imati razloga za oduševljenje. Ova monotonija ponekad će biti razbijena malim svađama ili provokacijama. Ne dajte im da se razviju. Ostanite mirni i čuvajte ono što imate. Isplati se.

Karijera

Zamislićete se nad svojom budućnošću, a posebno nad svojim talentima. Shvatićete da oni nisu do kraja izraženi i iskorišćeni. Tražićete načine kako ih uklopiti u posao koji radite, a neki će se upustiti u novi posao sa strane.

Zdravlje

Upornost se isplati ako znamo svoj cilj.

Ribe

Ljubav

Razmišljaćete i analizirati šta nedostaje u vašem privatnom životu. Imaćete potrebu za povlačenjem, a vaše ljubavno raspoloženje biće klimavo. Smanjićete svoja ljubavna očekivanja i postati pravi realista.

Karijera

Mnogo posla je pred vama, a uz to idu i napori. Ovih dana osetićete da vam ponekad nedostaje i sabranosti za sve što treba odraditi. Ništa čudno. Zato je važno da se još bolje organizujete kako bi bili efikasniji. Dobar plan je pola posla.

Zdravlje

Idite ranije na počinak.

Izvor: Izvor: ehoroskop.net/ astrosudbina.com