U julu ove godine započela je serija Pomračenja koje će se odvijati u nasuprotnim znakovima Rak – Jarac i taj će se ciklus okončati u leto 2020.

Ciklus pomračenja na relaciji Lav – Vodolija koji se odvija od početka 2017., okončaće se ovog leta, tačnije s pomračenjem Meseca u znaku Vodolije, 27. jula 2018. godine i one Sunca u Lavu, 11. avgusta 2018. godine.

Pomračenja su tačke preokreta u našim životima. Ako poznajete neku Vodoliju i Lava, sigurno ste mogli svedočiti njihovim životnim turbulencijama koje su se odvijale unatrag nešto više od godine dana, piše astrolog Julijana Oremović.

A sada to čeka Rakove i Jarčeve.

Šta nam rade Pomračenja?

Reč je o velikim životnim čistačima. S njima će se dodatno zakomplikovati ona područja života s kojima smo duže vreme nezadovoljni.

S njima se piše poslednje poglavlje jednog dela našeg života.

Isto tako i započinje novo.

One razvijaju i šire našu svesnost. Vidimo ono što nam je dosad promicalo. Jasno nam je ono što je pre bilo maglovito i neizvesno.

Zašto?

 

Da bi nas podstaknule na promenu. Da bismo ostavili lošu vezu, prekinuli toksične odnose, napustili posao s kojim nismo zadovoljni, promenili neka uverenja, a sve s ciljem kako bi se otvorio prostor za stvaranje nečeg novog i boljeg za nas.

Šta vas još čeka na petak trinaesti pročitajte na sledećoj strani...