Vaga

Ljubav

Vaš vladalac Venera, posle 10. jula kada ulazi u Devicu, obrazuje harmonične aspekte sa Saturnom i Uranom, vladaocima astrološkog polja ljubavi, zbog čega je moguć susret sa starom simpatijom. Ukoliko ste u zrelijim godinama, sa partnerom ćete planirati odlazak na zajedničko putovanje koje odavno priželjkujete.

Posao

U vreme pomračenja Sunca u polju karijere, sredinom meseca, klonite se rasprava sa šefovima. Zbog inkonjunkcije između Merkura u Lavu i Neptuna u polju posla, u prvoj polovini perioda, budite oprezniji ako pregovarate o saradnji sa strancima. Sredinom jula, Jupiter kreće direktnim hodom, a vaša finansijska situacija nabolje.

Zdravlje

Više se šetajte.

Škorpija

Ljubav

Napet aspekt između vašeg vladaoca Marsa u retrogradnom hodu i Urana u astrološkoj kući ljubavi, upozorava da bi trebalo da se klonite rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. U vreme pomračenja Sunca, sredinom meseca, prag vaše osetljivosti biće veći nego inače, zbog čega su moguće rasprave sa članovima porodice.

Posao

Jupiter, planeta bogatstva i inostranstva, posle višemesečnog retrogradnog hoda, 10. jula kreće direktnim hodom preko vašeg znaka, donoseći vam nove poslovne izazove. Ipak, izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita, naročito ako planirate adaptaciju stambenog ili poslovnog prostora.

Zdravlje

Kontrolišite krvni pritisak.

Strelac

Ljubav

Merkur, planeta komunikacija koja upravlja vašim astrološkim poljem ljubavi, obrazuje opoziciju sa retrogradnim Marsom, što nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. U prvoj polovini perioda, partnerova ljubomora može da bude povod za svađu, zbog čega bi bilo mudrije da se uzdržite od kritike njegovog ponašanja.

Posao

U vreme pomračenja Sunca, oko 13. jula, možete da uđete u sukob s poslodavcem zbog isplate koja kasni ili nepoštovanja dogovora u vezi sa vašim udelom u zaradi. Ukoliko vaše zanimanje ima veze sa umetnošću ili sportom, u drugoj polovini nedelje, izbegavajte nepotrebne troškove, kao i podizanje kredita.

Zdravlje

Provodite više vremena u prirodi.

Jarac

Ljubav

Trigon između Venere i vašeg vladaoca Saturna, simbola ljubavi i prošlosti, posle 10. jula, u vaš život može da dovede nekoga ko vam je nekada mnogo značio. Pomračenje Sunca, sredinom meseca, nepovoljno utiče na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, pre svega, zbog vaše potrebe da uvek budete u pravu i da vaša reč bude poslednja.

Posao

U prvoj polovini perioda, novac počinje da vam pristiže preko ranije ugovorenih poslovnih aranžmana, a sredinom nedelje, preko poslova sa strancima sa kojima ste već napravili okvirni dogovor o saradnji. Ipak, pre nego što potpišete ugovor sa njima, posavetujte se sa jednom Vagom.

Zdravlje

Provodite više vremena u prirodi.

Vodolija

Ljubav

Planeta ljubavi, Venera blizu fiksne zvezde Regulus u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa, od 8. do 10. jula, nagoveštava mogućnost susreta sa harizmatičnom osobom koja je poznata u javnosti. U drugoj polovini perioda, aspekti vaših vladalaca Urana i Saturna, donose vam stabilizaciju odnosa sa partnerom, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku.

Posao

I dalje ste pod tenzijom koju stvara napet aspekt između vašeg vladaoca Urana u polju karijere i retrogradnog Marsa u vašem znaku. U vreme pomračenja Sunca, vladaoca polja partnerskih odnosa, oko 13. jula, ne bi trebalo da pokrećete pitanje bilo kakvog ortakluka ili saradnje sa Ovnom.

Zdravlje

Nervoza.

Ribe

Ljubav

Venera, planeta ljubavi, sredinom nedelje, ulazi u vaše astrološko polje ljubavi i obrazuje konjukciju sa asteroidom Ceres i trigon sa Saturnom, zbog čega ćete u biti spremni da se žrtvujete za bračnog ili dugogodišnjeg partnera. Zbog Marsa u retrogradnom hodu preko polja tajni, čuvajte se skandala!

Posao

Pomračeno Sunce u polju kreativnosti, u trigonu sa vladaocima vašeg znaka Neptunom i Jupiterom u direktnom hodu, donosi vam profesionalni uspeh i materijalnu satisfakciju, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Aspekti Merkura, oslabljenog svojom pozicijom u Lavu, upozoravaju da čuvate važna dokumenta.

Zdravlje

Izbegavajte alkohol.

Astrolog: Marina Jungić Milošević

Izvor: novosti.rs