Sudbonosno „DA“ ili doživotno „UZIMAM“ ne bi trebale olako shvatati. Stoga nije na odmet konsultovati se sa zvezdama…

Osim toga, ljubav bi trebala da traje ceo život. A zvezde znaju kog muškarca bi trebali da uzmete u obzir ako tražite savršenog supruga. Otkrivamo vam koji je savršen za vas...

Ovan

Ambiciozni ste, ponosni, puni života i vrlo aktivni. Ni u kom slučaju vam ne sme biti dosadno. Potreban vam je muškarac pun razumevanja koji će vas dobro zabavljati. Muškarac rođen u znaku Blizanaca ima dobre pretpostavke za uspešan i srećan brak s vama.

Bik

Uporni ste, tvrdoglavi i pravi hedonisti. Materijalna i nematerijalna dobra vaša su velika strast. Bezobzirno ste iskreni i držite do svog mišljenja. Muškarac rođen u znaku Vage sve to dobro podnosi i može te prihvatiti. Savršena pretpostavka za predivan brak s tobom.

Blizanci

Vrlo ste živahni i znatiželjni, ali puno sumnjate i sve propitkujete. Muškarac rođen u znaku Ovna svojim će temperamentom dati savršenu ravnotežu vašem braku.

Rak

Empatični ste, lako vas povrediti, puni ste razumevanja te brzo osetite strah od gubitka. Kao velika sanjarka tražite u braku prvenstveno sigurnost. Muškarac rođen u znaku Device to vam može pružiti.

Lav

Puni ste životne strasti i volite da budete u centru pažnje. Vaš muškarac to vam mora dopustiti i mora znda zna da ceni vaš način ponašanja. Muškarac rođen u znaku Strelca sličan vam je i dobro vam odgovara.

Devica

Volite red, jako ste organizovani, stojite čvrsto s dve noge na zemlji i imate veliku potrebu za sigurnošću. Muškarac rođen u znaku Raka to može to ispuniti. Sa svojom osećajnom dušom idealan je partner za vas.

Nastavak na sledećoj strani....