Ovan

Vi možete imati neka iznenađenja u vezi sa novcem. Pojedini Ovnovi baš sada se mogu odlučiti za neku bitnu kupovinu. Sve se vrti oko naplate duga ili plaćanja nekih računa koje dugujete. Vama će laknuti jer Uran napušta vaš znak gde je bio poslednjih 7 godina i odmah kreće u akciju da menja vaše misli i fizički izgled.

Bik

Potrebno je da krenete da radite odmah sve što ste isplanirali da ne biste propustili dobit. Mnogi Bikovi dobijaju novi polet u narednih pola godine. Uran, planeta revolucije i promena, ulazi u vaš znak i pravi promene u ljubavi, novcu i životu uopšte na duži niz godina. Moguća je i neka veća kupovina uz dozu zabrinutosti.

Blizanci

Znatne promene su moguće sa ljudima sa kojima ste bili dobri, jer nešto ne štima u komunikaciji i odgovorima. Ovaj mlad Mesec na neki način vas pravi osetljivim dok će pojedinim Blizancima otvoriti oči kada je vaša slabost u pitanju. Moguć je i neki zdravstveni problem koji sada ne treba zanemariti.

Rak

Neki odnosi i neslaganja sada bi mogla da dobiju mnogo bolju komunikaciju i prilagodljivost. Ulaskom Urana u Bika i Marsa u Vodoliju preti da izaziva otpor i mogućnost neke brutalne moći. Mars će biti duže vreme u Vodoliji pa pripazite na vaše borbe, svađe, isterivanje pravde, tvrdoglavost… Iskoristite ovaj mlad Mesec da pokrenete vaše projekte.

Lav

Kod vas se dešavaju malo teže stvari gde vi ubeđujete i sarađujete sa nekim ko nije nimalo lak ili ste vi tvrdoglavi i nefleksibilni, no i to je dobro ako ste na pravom putu. Ovaj mlad Mesec vam pruža šansu da brzo postignete neki cilj koji ste zacrtali. Samo je malo potrebno truda do uspeha.

Devica

Ogromno samopouzdanje na poslu sada možete iskoristiti i ubediti druge jer imate moć. Predivan je ovaj mlad Mesec za vas. Uran vam uz aspekt Marsa donosi iznenađenje koje može biti dobro i i loše, pa se pripremite na promene dok okom trepneš.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...