Početkom meseca Sunce je u konjukciji sa Neptunom koji je već duži vremenski period u svom sedištu u Ribama i pozitivnom aspektu sa Saturnom iz Jarca pa možemo sa jedne strane da se povučemo, da postanemo nesigurni. S druge strane, Saturn će nam, sve posmatrajući, davati snagu da se koncentrišemo i vlastitim naporima će nas dovesti do sigurnog uspeha.

Pun Mesec će biti 2. marta u Devici pa treba izbegavati komplikovane situacije i ulaske u neke nedefinisane emotivne veze. Moguća su kod pojedinaca bežanja u alkohol, drogu, razna maštanja i iluzije. Mlad Mesec će biti 17. marta negativno položen sa Marsom pa se treba pripaziti naglosti, emotivnih incidenata, preteranih zahteva prema drugima, netolerantnosti, samoživosti. Ako se budete postavili ispravno možete imati beskrajnu energiju koja pomera planine. Drugi pun Mesec će biti 31. marta i on će biti u Vagi koja je kuća partnera i biće negativno aspektovan sa Saturnom, Marsom i retrogradnim Merkurom i nije nimalo lako sa ovim aspektom. Mogući su stari problemi, neki dogovori, papiri i sve što je vezano za Merkur da krenu laži, svađe, prevare, kvarovi itd. Od 23. marta do 15. aprila će Merkur praviti razne zbrke a pojedinci mogu i da napokon dočekaju i isteraju pravdu.

Evo šta pojedinačni znaci mogu očekivati u martu mesecu...

Ovan

Pozitivan mesec za mnoge Ovnove već od 6. jer Venera, planeta ljubavi, ulazi u vaš znak i Merkur koji će vas činiti zaljubljenima, privlačnim, pozitivnim, optimističnim. Za Ovnove koji su u vezi odnosi se popravljaju dok slobodni mogu upoznati partnera. Svi koji su tvrdoglavi i ljubomorni mogu imati probleme sa partnerima, kako u poslu tako i u ljubavi. Dobar je finansijski period i za nova upoznavanja, komunikaciju, a postoji i mogućnost zaposlenja. Divan mesec za posao, ljubav, druženja, samo je za dobro zdravlje izbegavati alkohol, pojačati imunitet a nervni bolesnici treba da se čuvaju.

Bik

Vaš vladalac Venera će vas ovog meseca učiniti ljubomornim i učiniti da trpite nešto u partnerskim odnosima dok se pojedinci mogu povući u sebe. Svi vi koji živite u zajednici treba da izbegavate nesuglasice i svađe sa partnerom koje se mogu odnositi zbog naglašene seksualnosti koja nije zadovoljena ili je u nedostatku. Bikovi mogu da imaju i neku tajnu ljubav a već sredinom meseca dolazi sve na svoje. Nesporazumi se rešavaju u drugoj polovini meseca, kako na poslu tako i u ljubavi. Mogu se pojaviti neke poslovne ponude na koje treba dobro da obratite pažnju kakav je to posao. Preporučuje se neki drugi mesec koji je povoljniji za posao. Sada mogu biti poslovi na crno i razna spletkarenja, a i ogovaranja . Ovog meseca je zdravlje osetljivo pa su mogući virusi, pad imuniteta, temperatura.

Blizanci

Vaš vladalac Merkur početkom meseca ulazi u Ovna pa može pokrenuti nešto novo uz pratnju Venere koja će vas činiti privlačnim pa se možete lako zaljubiti, što vama nije teško. Naglasak će ovog meseca biti na prijateljstvu pa treba biti oprezan jer se ljubav može desiti sa prijateljem ili prijateljicom koja može biti tajna. Što se tiče posla i to može biti povezano sa Venerom ili nekom prijateljicom koja nudi zaposlenje koje se odnosi na venerijanske poslove – saloni, butici, poslastičarnice, kafići, rad sa hranom i ostalim simbolima Venere. Svi putevi do ljubavi i posla idu preko ženske osobe koja vas može prijatno iznenaditi. Što se zdravlja tiče, obratite pažnju na glasne žice, uši, pluća i disajne puteve.

Rak

Akcenat je na kući, povučenostii i mogućnosti raznih popravki po kući. Slobodni Rakovi će opet biti jako usmereni na stvaranje porodice i svi parovi koji su u vezi će težiti porodici. Moguća ljubav preko posla ali treba se čuvati ljubomore od kolega. Porodični Rakovi će biti usmereni na partnera i porodicu u prvoj polovini meseca a već u drugoj polovini se usmeravaju na posao ili privatni biznis, što će biti dosta uspešno. Moguća su upoznavanja drugih ljudi i nagrade od šefova. Možete očekivati dosta posla i veće zarade. Obratiti pažnju na povrede, opekotine i viruse.

Lav

Vaš vladalac je u Ribama i vi možete očekivati neka dalja putovanja, spiritualna učenja, neke tajne, sve religiske institucije i duhovna mesta. Sve je ovo usmereno u prvoj polovini meseca, čak oni koji studiraju mogu biti mnogo usmereni na svoja učenja. Dosta će biti naglasak na istraživanju sebe i svoje svrhe. Sve ovo se dešava u prvoj polovini meseca a u drugoj polovini meseca Lavovi se pokreću u izlaske. Na ljubavnom polju za žene Lavice može se javiti muškarac koji je iz inostranstva koji budi veliku strast na putu ili inostranstvu. Moguće je da vam ta ljubav donese plimu i onda iznenada se pojavi oseka i razočaranje pa dobro pazite. Muški Lavovi mogu biti u iluziji ili će kriti vezu jer je Sunce i Neptun u Ribama na skrovitom mestu. Posle toga mogu i oni proći lošije. Prestoji vam buran ljubavni život i tajne. Od sredine meseca se pokreće veći, teži, iscrpljujući posao i problemi sa kolegama. Generalno, dobar je mesec za posao i za one koji traže posao mogu ga naći. Zdravlje može biti problematično kod hroničnih bolesnika i sa povredama na radu, mogući su i prelomi kostiju.

Devica

Vi možete očekivati uticaj od neke ženske osobe u svemu, čak i u pronalasku posla. Dosta je turbulentan mesec i moguće su svađe, emotivna osetljivost pa se preporučuje kontrola emocija jer vi to možete. Mars, planeta strasti, je negativno usmerena do 17. marta pa se suzdržite od svih negativnih izliva. Druga polovina meseca je bolja pa možete napraviti balans ili uspostaviti kontakt sa posvađanim osobama. Neka poslovna ponuda može biti sumnjiva pa dobro razmislite pre donošenja odluke, posebno kada vaš vladar Merkur krene retrogradno od 22. marta pa napred. Inače sve je pozitivno i lako se postiže poslovni uspeh. Na ljubavnom polju moguć ulazak u neku vezu i slobodne Device mogu pronaći partnera u prvoj polovini meseca. Device koje su u braku treba da obrate pažnju na partnera koji može biti depresivan, nezadovoljan ili će skrivati nešto od vas. Zdravstveno se preporučuje više kretanja ili neke vežbe a vitalnost ide uzlaznom linijom.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...