Nismo vidoviti i ne znamo gde se tačno krije vaša srodna duša, ali ono što znamo jeste da u zavisnosti od njegovog horoskopkog znaka velike su šanse da će posetiti jedno od ovih mesta. Zato se povremeno uputite na sledeće destinacije i recite nam da li smo bili u pravu. 

Ovan

Na putovanju, bandži džampu, raftingu....Budući da su osobe rođene u ovom znaku avanturisti koji ne mogu dugo da miruju na jednom mestu, skloni su adrenalinskim hobijima, putovanjima i sličnim stvarima.

Bik

U novom zanimljivom restoranu, na zanimljivom predavanju kako da unaprede život ili na kursu kuvanja....Jer bikovi su strpljivi, stabilni i topli ljudi ali i veliki gurmani .

Blizanci

Na večeri stand up komedije, zabavi, a možda čak i u zastoju u tramvaju. Blizanci imaju vrlo razvijen smisao za humor i vole da zasmejavaju ljude a njihov šarm nikad ne ostaje neprimećen.

Rak

Preko zajedničkih prijatelja, na poslu, komšiluku... Rakovi su oprezni kada je u pitanju ljubav i boje se da budu odbačeni pa teško da ćete ikad s njim završiti na blajnd dejtu ili da će vam prići u zadimljenom klubu.

Lav

Oni su kraljevi džungle...i dejting portala. Strastveni su, dominantni i to ne kriju. Vole lov, a najdraža „safari zona“ im je upravo internet.

Nastavak na sledećoj strani...