Dok neki znaci nakon raskida lako prebole partnera i utehu nalaze u novim vezama, postoje i oni koji nikada ne zaleče svoje ožiljke.

Ovan

Iako je skeptičan kad je ljubav u pitanju - Ovan može voleti tri puta u životu. On bivšeg partnera više ne računa, te povučeni strašču i radoznalošu pronalaze novu ljubav.

Bik

Oni vole silno i iskreno, te su spremni sa partnerom da provedu ceo svoj život. Bik spada u znakove koji samo jednom mogu voleti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka mogu biti celog života u potrazi za apsolutnom ljubavlju, bez obzira na njihovo trenutno emotivno stanje. Oni će svakog puta misliti da su pronašli svoju drugu polovinu. Blizanci najčešće imaju tri ljubavi u životu.

Rak

Ako su se razočarali u svoju prvu ljubav, oni će dugo nakon toga tražiti novog partnera. Stoga, Rakovi najčešče upadaju u mrežu ljubavi dva puta u svom životu.

Lav

Lavovi stalno vole i veoma su posvećeni svakoj novoj ljubavi koja se pojavi u njihovom životu. Oni obožavaju da osvajaju i nikada nemaju strah zbog iskušenja koja nastupaju u vezi. Ne plaše se čak ni prevare ili povređivanja od strane partnera.

Devica

S obzirom da su veoma sumnjive i skeptične po pitanju ljubavi - Device mogu da vole samo dva puta u životu. One teško dozvoljavaju osobi da okupira njihov svet, a veruju u iskrenu ljubav, te ne dozvoljavaju svakome da priđe njihovom srcu.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...