Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi....

Ovan

Posao

Na početku nedelje vaš vladar, Mars ulazi u Vagu, vama suprotan znak, što nije baš "zahvalna" pozicija. Zato, budite oprezni u komunikaciji sa kolegama i imajte više sluha za drugačije stavove. Ne odgovarajte na provokacije i izbegavajte sukobe. Kretanje Meseca kroz polje karijere ukazuje da ste iz nekog neobjašnjivog razloga postali izuzetno zanimljivi svojim nadređenima.

Ljubav

Zahvaljujući dobrom položaju Venere, vladara vašeg sedmog polja lako ćete izaći na kraj sa svim problemima na ljubavnom planu uprkos negativnom uticaju Marsa. Moguće vraćanje starih ljubavi.

Zdravlje

Stres je glavni krivac za nagli skok pritiska i ubrzani rad srca.

Bik

Posao

Venera u Vagi na izvestan način podleže negativnom uticaju Marsa koji joj se pridružuje početkom nedelje pa možete očekivati da događaji na poslovnom planu počnu da se odvijaju kao na filmskom platnu ali i da se komplikuju. Važne odluje donosite isključivo na osnovu detaljne procene situacije a ne na osnovu varljivih utisaka. Ne dozvolite da kuloarske priče utiču na vaše stavove.

Ljubav

Jupiter u polju partnerstva, zaklonjen Suncem, koje za dva dana takođe ulazi u isto polje, ukazuje da postoje neka kolebanja i želje za promenom, ali za sada tapkate u mestu. Budite strpljivi, još nije došlo vreme za korenite promene.

Zdravlje

Mogući problemi sa sinusima, zaštitite se na vreme.

Blizanci

Posao

Merkur u Škorpiji nije baš najbolja pozicija za nove poduhvate pa svaka akcija može biti pogrešno planirana ili loše izvedena. Spustite stvari na nivo rutine, i potrudite se da vas ništa ne izbaci iz ustaljenog koloseka. Nije vreme za rizične akcije kao ni za tajno ili manipulativno poslovanje. Ako ne radite po zakonu, snosićete posledice krajem perioda.

Ljubav

Jupiter, vladar vašeg polja partnera trenutno je zaklonjen Suncem, pa nema moć da inicira neka nova dešavanja na ljubavnom planu. Budite strpljivi i sačekajte bolji period za sređivanje u tom segmentu života. Ako ste slobodni, moguće uzbudljive avanture.

Zdravlje

Pojačana nervoza, problemi sa hormonima i žlezdama. Opustite se i biće bolje.

Rak

Posao

Period ispred vas je naglašen planetama u četvrtom i petom polju, što osim bavljenja porodičnim imovinskim stvarima nagoveštava i mogućnost privatnog preduzetništva. Ipak, šta god da želite ili nameravate da ostvarite u ovom periodu, budite oprezni i držite se one narodne - "tri puta meri, jednom seci". Svaka nepromišljena ili brzopleta odluka mogla bi skupo da vas košta.

Ljubav

Emotivno ste rastrzani i ophrvani turbulentnim događajima sa kojima se ne snalazite najbolje. Vladar polja partnerstva, Saturn ubrzao je kretanje i ukazuje da se pred promenu znaka sve nestabilne situacije dovode u stanje provere, odnosno iskušenja. Zato, dobro razmislite pre svake važne odluke.

Zdravlje

Mogući su problemi sa sluhom ili želucem.

Lav

Posao

Venera, vladar vašeg polja statusa i karijere, u svom je domicilu i taman kad treba da se stabilizuje, od utarka, ulazi Mars i unosi nemir. Pripremite se za buran poslovni period koji će obeležiti razni nesporazumi, suprotnosti, antagonizmi... Imaćete utisak da je sve okrenuto naopačke. Moguće je da neke realne šanse za napredak doživite potpuno suprotno, ili da vam se nešto loše učini dobrim. Ne donosite ishitrene odluke.

Ljubav

Saturn, vladar polja partnerstva je u sekstilnom znaku sa Venerom i nagoveštava održavanje postojećeg stanja u stabilnim vezama. Nasuprot tome, osobe koje nemaju dobar odnos sa partnerom mogle bi da ostanu same.

Zdravlje

Čuvajte se povreda i brzopletih poteza.

Devica

Posao

Merkur u znaku Škorpije, zajedno sa Jupiterom i Suncem, ukazuju na nepraktično mišljenje i postupanje. Sa druge strane Venera u polju novca, i prelazak Marsa iz vašeg prvog u drugo polje u isti znak sa Venerom, nagoveštavaju da su bitna dešavanja na poslovnom planu vezana za finasije. Pred vama su novi poslovni izazovi ali i dileme. Ne brzajte sa odlukom.

Ljubav

Jupiter, vladar vašeg polja partnerstva kao da je zaslepljen Suncem pa ne vidite šta je problem u vezi, a čini se i da niste u stanju da prihvatite svoju odgovornost. Pokušajte da budete maksimalno razboriti kako svoju vezu ne biste doveli na nesiguran teren.

Zdravlje

Mogući manji zdravstveni problemi vezani za urinarni trakt.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škopriju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...