Ako povredite ili uvredite jednog od ovih pet horoskopskih znakova pripremite se na neuobičajenu i prekomernu dozu bola. Oni ne zaboravljaju, oni planiraju i provode svoje presude direktno i bolno...

Neki od njih su sposobni da sede i čekaju pravi trenutak za osvetu, da vi nemate pojma šta se događa.  Kad se napokon odluče da deluju, napad će biti direktan i brutalan, a vi ćete biti šokirani.

Ovan

Ovnu nije problem da povredi ljude oko sebe jer mu zapravo nije ni stalo do njih. Kada odluči da prekine kontakt to će i napraviti, potpuno hladno i bezosećajno te bez razmišljanja o tome hoće li svojim postupcima nekome slomiti srce.

Pokušate li s Ovnom razgovarati o tome, po pogledu ćete shvatiti da do njega ništa ne dopire. Ovnovi jednostavno ne razumeju zašto bi se zbog njihovih postupaka iko osećao povređeno i to im se ne isplati ni objašnjavati, jer ih samo možete isprovocirati. A kad im dotaknete živce, tek će onda pokazati koliko stvarno mogu biti okrutni te da uopšte ne znaju šta znači empatija.

Devica

Device važe kao drage i saosećajne osobe koje nikada nikoga ne bi povredile ali to je potpuno netačno. Device su u svemu perfekcionisti, pa tako i u lomljenju tuđih srca. Sklone su osuđivanju i znaju biti jako grube te su uvek direktne i nije ih briga hoće li svojim rečima povriediti druge. Iako je iskrenost vrlina, Device se često istinom služe u vlastitu korist, a tačno znaju i kada i koje "dugme" pritisnuti kako bi izazvale reakciju koju žele.

Misle i da vam moraju održavati lekcije o svemu, a smatraju i da će najbolje upaliti ako budu brutalne. Ako povredite Devicu, vratiće vam deseterostruko te će svaki svoj potez racionalizovati i uveriti sami sebe da će im svi koje su povredili jednog dana na tome biti zahvalni.

Lav

Lavovi lako zavole ljude, ali jednako lako ih i zauvek precrtaju iz života. Kad je Lav s nekim završio, to je to i više za tu osobu ne želi ni čuti te ga ne zanima ako je u međuvremenu povredi.  Lavu je potrebna i pažnja, a ako je ne dobije u količini koju očekuje ili ako povredite njegov ego, čeka vas opasna osveta. Njihov kamen spoticanja je i ljubomora koja Lavove često zna navesti da rade grozne stvari ljudima s kojima su u vezi.

Svoj bes i prezir ne mogu sakriti i uvek ćete znati da su ljuti, a sve čime im se neko zamerio zapamtiće kao problem te druge osobe. Lavovi sebe vide kao velike vladare i smatraju se sposobnima za određivanje "kazne" svakom ko im se namerno ili slučajno zameri.

Izvor: index.hr