Malo smo se zagledali i u zvezde i evo koliko se razlikuje naš stav o novcu zavisno od toga pod kojom smo zvezdom rođeni...

Ovan

Impulsivna priroda Ovna ogleda se i u finansijskom aspektu pa tako često idu u krajnost trošenjem svih sredstava na sebe i druge.

Bik

Bik voli da štedi i skuplja novac. Zarađuje ga najčešće vrednim radom, ali takođe uživa u komforima i luksuzu raznih vrsta pa tako lako i ostaje bez njega. Kada nema novca radije pravi novi plan za zaradu nego da uskraćuje sebi zadovoljstvo.

Blizanci

Nisu štedljivi i troše veoma lako. Za njih novac ne predstavlja ništa više od sredstva za plaćanje i može se lako desiti da pare pozajmljuje od okoline. Često dižu kredite i ulažu u potencijalne unosne poslove koliko god bili rizični.

Rak

Oni znaju da cene novac i umeju da štede, ali će često i tvrditi kako im pare nisu bitne iako se osećaju ponosno i najbolje kada dobro zarađuju i poseduju ih.

Lav

Iako Lavovi mogu da nauče da budu štedljivi tokom života, priroda ih tera da troše i časte. Oni će štedeti samo za određeni konkretan cilj i to ne proračunato i isplativo, već samo zato što im se sviđa. Vide moć u novcu i cene ga.

Devica

Ne teže za velikim luksuzom i bogatstvom, već pare smatraju praktičnim sredstvom za preživljavanje. Osećaju se bezbedno ako imaju ušteđevinu i često ostavljaju određene sume novca sa strane za svaki slučaj.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...