Vaga

Posao

Tokom ovog perioda uspećete da ostvarite poslovne planove. Sve ovo je u dobrom aspektu sa Saturnom, što nagoveštava velike poslovne šanse i mogućnost useha na duge staze.

Ljubav

Nalaze se u povoljnom aspektu, zbog čega je sve moguće u emotivnom životu. Zato se opustite i nemojte sebe da kočite u ostvarivanju ljubavnih planova i odnosa sa voljenom osobom.

Zdravlje

Ne jedite između obroka i izbegavajte slatkiše.

Škorpija

Posao

Verujete da je pravo vreme za uspeh. I pored toga, nemojte se opustiti i ne prenagljujte u donošenju važnih poslovnih odluka.

Ljubav

Venera, vladar polja partnerstva, prisutna je u vašem znaku, što znači da u potpunosti kontrolišete odnos sa voljenom osobom. Pitanje je samo da li vam to prija ili na taj način kontrolišete sopstvenu nesigurnost. Iako su aspekti podređeni vama, dobro razmislite da li je to zaista u vašu korist.

Zdravlje

Dobro se osećate.

Strelac

Posao

Pazite se poslova i odluka koje mogu dovesti u pitanje poštovanje zakona. Potrebni su vam razni trikovi i kompromisne varijante kao formula koja donosi uspešno dugoročno rešenje.

Ljubav

Prisustvo Jupitera i Merkura u Vagi označava spoj nepomirljivih razlika. Iako nepomirljive, uz obostrani trud mogu biti usaglašene. Reč je o sitnicama koje polako, ali sigurno nagrizaju vezu.

Zdravlje

Bolove u nogama uzrokuje hiperaktivnost, a reumu nedovoljna fizička aktivnost.

Jarac

Posao

Planirate buduće događaje i poslovne poteze sa mnogo naboja i energije, jer želite da ih što pre rešite. Imate odličnu energiju, ali ste prilično neoprezni i ne vidite sve sitnice koje su i te kako važne za uspeh u poslu.

Ljubav

Mesec, vladar sedmog polja i Mars u vašem znaku nalaze se u konjunkciji, što je siguran znak preterivanja, pogrešnog i nepotrebno silovitog pristupa u komunikaciji sa partnerom. Pokušajte da budete maksimalno suzdržani, ukoliko želite da sačuvate vezu.

Zdravlje

Stresovi su evidentni. Ponekad su glavna pokretačka snaga, ali često izazivaju zdravstvene probleme.

Vodolija

Posao

Niko od saradnika ne sumnja u vaše praktične sposobnosti i uspešne finansijske rezultate, ali zato makar malo posumnjajte vi u sebe. Za uspeh je potrebno da imate proverenu ekipu saradnika, da osmislite dobar redosled poteza i da svaku situaciju detaljno analizirate.

Ljubav

Malo dešavanja u emotivnom životu za većinu pripadnika znaka. Jedino zauzete osobe očekuju ljubavne avanture, i to na radnom mestu. Međutim, spoj posla i emotivnog odnosa uglavnom nije dobar, zato budite veoma oprezni i razumni.

Zdravlje

Manji problemi sa kostima, ligamentima i zglobovima.

Ribe

Posao

Zbog promenljivih okolnosti na poslu delujete kao da imate velike ambicije i neskromna očekivanja. Zapaženi uspeh nemoguće je ostvariti bez detaljnih analiza i dobrih priprema.

Ljubav

U ovom periodu ne očekujte veliki uspeh, sve dok Venera ne promeni znak.

Zdravlje

Više se odmarajte i opuštajte, jer ste se preforsirali i osećate konstantan umor.