Ovan

Posao

Događaji tokom ovog perioda zahtevaju prevazilaženje raznih ograničenja, što znači da će doći do brzih promena na poslu. Važno je da osmislite odgovarajuću poslovnu strategiju i da ne dolazite u sukob sa autoritetima.

Ljubav

Skup planeta u sedmom polju označava dominaciju partnera i ukazuju na pritajeni sukob i nepovoljan razvoj događaja. Budite odmereni u komunikaciji i ne pravite dramu za svaku sitnicu.

Zdravlje

Pokušajte da odložite hiruršku interevenciju i probajte alternativne lekove.

Bik

Posao

Ovaj perios osim negativnih stvari može doneti i nove, povoljne uslove poslovanja, ali je neophodno da se pravilno organizujete i da se pridržavate zadatih rokova. Kontaktirajte saradnike koji imaju pouzdane informacije o novim događajima na poslu, jer ćete tako izbeći donošenje brzopletih odluka.

Ljubav

Spemite se za promene u emotivnom životu. Srećom, Mars će uticaće povoljno, pa se situacija neće mnogo zakomplikovati.

Zdravlje

Ukoliko imate probleme sa stomakom, obavezno posetite lekara.

Blizanci

Posao

Situaciju na poslu trebalo bi da sagledate iz različitih uglova, pre nego što donesete zaključak i konačnu odluku o budućim poslovnim potezima.

Ljubav

Uprkos manje povoljnim aspektima planeta, emotivna veza sa partnerom postaće kvalitetnija. Period je posebno povoljan za Blizance koji nemaju jasno definisanu vezu, kao i za ženske pripadnike znaka. Iako pomalo haotično, počeće sređivanje partnerskih odnosa.

Zdravlje

Slabe tačke su disajni putevi i glasne žice. Unosite što više vitamina i pojačajte imunitet.

Rak

Posao

Vladar u sedmom znaku nagoveštava nekakvu vrstu procene, onosno neko će ocenjivati vaš rad. Dostojanstveno i bez suvišnih pitanja prihvatite kritiku bliskih saradnika. Skup planeta u četvrtom polju označava bitna dešavanja u vezi nekretnina i imovine.

Ljubav

Slobodni pripadnici znaka upoznaće šarmantnu osobu koja će ih istovremeno i privlačiti i odbijati. Rakove koji su u vezi očekuje period zavrzlama i peripetija sa partnerom. Veliki značaj pridajete sitnicama što vam dodatno komplikuje život.

Zdravlje

Budite oprezniji.

Lav

Posao

Tri planete u vašem znaku ukazuju na nove poslovne dogovore i brojna putovanja. Ne dozvolite mogućnost iznenadnih promena u poslovnim pregovorima da ne bi došlo do gubitka. Preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare saradnika.

Ljubav

Mnogi pripadnici znaka o pravoj ljubavi zasad samo maštaju, ali snovi će im se uskoro ostvariti. Ne vraćajte se na konflikte iz prošlosti i shvatite da je vaše poverenje bilo iskazano pogrešnim osobama.

Zdravlje

Previše ste osetljivi i preoterećeni poslom, što može da prouzrokuje razne bolesti.

Devica

Posao

Spremaju se promene na poslovnoj sceni. Pazite se loše procene. Saradnicima je bitno da čuju vaše mišljenje, ali upotrebite profesionalne manire i diskreciju, jer postoje stvari o kojima ne bi trebalo javno da raspravljate. Tri planete u polju novca ukazuju na dobro poslovne i finansijske prilike.

Ljubav

Drage Device spremite se za bitne promene u emotivnom životu. Device koje su u vezi i dalje će imati problem kako da sačuvaju i obogate vezu.

Zdravlje

Umor je posledica slabog imuniteta i nepravilne ishrane.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...