U nastavku saznajte šta vam ZVEZDE spremaju za mesec OKTOBAR...

Ovan

Kada je ljubav u pitanju mesec oktobar je i više nego povoljan, kako za zauzete, tako i za one koji su sami. Ako ste u vezi oktobar mesec je odličan period da razgovarate sa partnerom i svemu što vas muči. Poboljšanje u komunikaciji će biti vidno, pa iskoristite priliku da otvoreno pričate o svemu. U oktobru ćete moći realno da sagledate sve aspekte trenutnih problema i nedoumica i rešite ih na najbolji mogući način. Moguće je da ćete poželeti određene promene u odnosu sa partnerom - početak zajedničkog života, zajedničko putovanje ili tome slično. Oktobar mesec će biti povoljan i za slobodne Ovnove jer će se konačno stvoriti prilika da upoznate zanimljivu osobu. Ali budite obazrivi i ne dozvolite da vas osećanja ponesu - ostanite realni.

Što se tiče sfere posla oktobar mesec donosi poboljšanje u finansijskom smislu pa možete već početi da razmišljate u šta ćete taj novac uložiti. Zvezde svakako preporučuju da novac investirate u dalji razvoj posla. Takođe, u oktobru vas čeka puno pozitivnih poslovnih razgovora - što u svrhe razvoja postojećih što u svrhe pronalaska novoih poslovnih prilika. Iskoristite ovaj pozitivan period na najbolji način kada je posao u pitanju.

Oktobar mesec će za Ovnove biti prosperitetan na svim poljima, pa tako i na polju zdravlja. Osećaćete se odlično, imaćete puno energije i želećete da je usmerite na porodicu i prijatelje.

Bik

Kada je ljubavni život u pitanju mesec oktobar će za vas doneti dosta izazova. Bićete preterano osetljivi i gotovo sve što vam partner kaže shvataćete lično. Pokušajte da se izdignete iznad toga  i sa partnerom uspostavite normalnu komunikaciju. Trudite se da pravite kompromise i ne insistirajte da sve bude po vašem. Neophodno je da promenite rutinu - kako na poslovnom tako i na privatnom planu i napravite funkcionalan sistem.

Za slobodne Bikove oktobar će biti mesec ispunjen druženjima i nekim novim ljudima. Postoje velike šanse da upoznate nekog zanimljivog, ali kao što ste uvek obazrivi u ljubavi, ne mora da znači da se će se iz tog poznanstva izroditi i ljubav.

Iako ćete na ljubavnom planu nailaziti na određene teškoće, na poslovnom planu će vam bukvalno cvetati ruže. Izgladićete odnose sa kolegama i promeniti pristup poslu. Nailazićete na brojne pozitivne komentare i kritike i osećaćete novi naboj energije i dobrog raspoloženja za posao. Zato iskoristite oktobar da unapredite svoj posao na svim planovima.

Slušajte svoje telo i pružite mu ono što traži - da li je to kvalitetnija hrana, fizička aktivnost ili više sna!

Blizanci

Kada je ljubav u pitanju stvari odlično funkcionišu, sem što ćete u oktobru osetiti nešto veću potrebu za poštovanjem vaših želja i težnji. Iako dobro funkcionišete sa partnerom, imaćete osećaj da vas pomalo guši svojim očekivanjima i planovima da sve radite zajedno. Potreban vam je prostor rezervisan samo za vas i vaše želje, na čemu svakako treba da insistirate. Seksualna energija će pak biti u porastu, pa vas čeka jako zanimljiv mesec po tom pitanju.

Slobodni Blizanci će upoznati zanimljivu osobu, a  velike su šanse da se iz tog prijateljstva izrodi i nešto više.

Kada je posao u pitanju oktobar će biti jako plodan mesec za sve vas koji se bavite odnosima sa javnošću ili prodajom. Čekaju vas pozitivni pregovori, putovanja čak i u strane zemlje i generalno dosta novih mogućnosti za razovj karijere. Za nezaposlene Blizance ovo će biti jako povoljan period, a ono što zvezde poručuju jeste da prihvatate sve ponude tokom oktobra, pa makar se radilo i o sezonskim poslovima, jer su kontakti i nova iskustva itekako korisni za dalji razvoj karijere.

Blizanci će u oktobru biti pod veliim emocionalnim teretom i zato je jako bitno da slušaju potrebe svog tela i posebnu pažnju posvete zdravlju. Reagujte na svaki signal koji vam šalje organizam, kako ne bi došlo do nepotrebnih komplikacija i nepredviđenih stanja.

Rak

Rakovi će u oktobru biti puni pozitivne energije, kako na emotivnom, tako i na seksualnom planu. Na zauzete će to uticati tako što će doći do poboljšanja u odnosu sa partnerom, dok će slobodni Rakovi želeti samo dobru zabavu i ne previše duboke odnose. Ukoliko ste u slobodnoj vezi ili imate prijatelja ,,sa povlasticama'' velike su šanse da će on poželeti nešto više od toga, ali vama u oktobru do toga neće biti.

Kada je posao u pitanju oktobar će biti mesec velikih izazova. Očekujte zaista teške i naporne periode kada nećete znati šta ćete od obaveza. Takođe, moguće je i da ćete morati da donesete neke velike odluke kada je posao u pitanju. Dobro promislite o svim mogućim aspektima i nemojte donositi ishitrene odluke.

Naporan period na poslovnom planu će se odraziti na vaše zdravlje, ali i raspoloženje. Velike su šanse za povećanje stresa i zato isplanirajte kraći odmor i vreme provedite sa porodicom kako biste napunili baterije.

Lav

Lavu će u oktobru mesecu faliti empatije prema partneru, pa su mogući problemi u komunikaciji i zahlađenje odnosa. Oktobar je mesec kada ne bi, kao što inače radite, trebalo da slušate isključivo svoju intuiciju. Zastanite na tren i probajte da hodate u cipelama svog partnera, pokušajte da ga razumete i uživite se u njegov problem, kako ne bi dolazilo do bespotrebnih problema u komunikaciji.

Slobodne Lavove čekaju zanimljiva poznanstva, a ako povuku prave poteze moguća i romantična veza.

Mnogo obaveza na poslovnom planu će se odraziti na vaše zdravlje u vidu stresa i psihosomatskih oboljenja, zato obratite pažnju na stanje svog organizma i poklonite mu potrebnu pažnju.

Devica

Kompromisi su ono o čemu najviše treba da razmišljate kada je ljubav u pitanju, jer jednostran stav nikome nije doneo dobro. Nervozu zbog poslovnih obaveza pokušajte da istresete na treningu ili na neki drugi način, ali je nikako ne nosite kući i ne prenosite na partnera jer vas u suprotnom čeka izrazito zahlađenje u odnosima.

Neraspoloženje će uticati i na ljubavni život slobodnih Devica - negativna energija koju nosite će odbijati sve, pa tako ni ne očekujte neka zanimljiva poznanstva, sem ako ne promenite stav.

Težak i naporan period kada je posao u pitanju, ali ne i neuspešan. Čak suprotno - desiće se jako zanimljive prilike na poslovnom planu zbog kojih će vas i nadređeni primetiti. Neophodno je da odigrate pametno i napravite balans između štedljivosti i ulaganja, jer ako povučete prave poteze sigurno će doći i do finansijskog benefita.

Napetost na poslu će se odraziti na vaše raspoloženje. Pokušajte da se opustite i nađete aktivnost koja će vas osloboditi nervoze i vratiti ravnodežu vašem duhu.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...