Ovan

Posao

Mars u egzaktnoj konjunkciji sa Merkurom na početku perioda pojačava napetost i dodatno komplikuje neraščišćene poslovne odnose. Nakon toga, ove dve planete se razdvajaju i dolazi do smirenja, a situacija se postepeno dovodi u red. Tome doprinosi trigon Venere i Saturna, vladara vašeg desetog polja. Očekujte dobre vesti.

Ljubav

Venera, vladar vašeg sedmog polja još malo boravi u Lavu i gradi sekstil sa Jupiterom i trigon sa Saturnom, a pre nego što pređe u sledeći znak, pridružiće joj se i Mesec, što znači da će ovaj period proteći u znaku emotivne stabilnosti. Iskoristite naklonost planeta za otvoren razgovor sa partnerom.

Zdravlje

Mogući su sitni zdravstveni problemi, bolovi u stomaku i nogama.

Bik

Posao

Stvari se postepeno menjaju u vašu korist. Pozitivan aspekt Venere Jupitera i Saturna, kao i konjunkcija sa Mesecom početkom nedelje, upozoravaju da je krajnje vreme za zaključenje valjanog poslovnog aranžmana. Iluzorno je čekati bolje uslove, prihvatite ono što vam se nudi i ne premišljajte se. Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani.

Ljubav

Mars, planeta koja upravlja vašim poljem braka i emotivnog partnerstva, polako se odvaja od Merkura, pa će sva konfuzija i nesporazumi ostati iza vas. Ali, još nije došlo vreme za potpuno opuštanje. Venera sredinom nedelje prelazi u znak Device gde je dočekuje Mars koji ima nadmoć. Spremite se za borbu sa problemima.

Zdravlje

Glavobolja ili ukočenost kičme traže hitnu terapiju.

Blizanci

Posao

Situacija na poslu biće konfuzna sve dok se Merkur ne odvoji od Marsa. To praktično znači da tokom ove nedelje ne treba preduzimati nove velike akcije jer postoji mogućnost da na taj način samo uvećate postojeće tenzije. Sa druge strane, Jupiter, vladar polja karijere je povoljno postavljen ali ni to vam neće mnogo pomoći u prevazilaženju problema. Očekujte dobru poslovnu ponudu od inostranih partnera.

Ljubav

Jupiter je i ovde bitan jer je i vladar polja partnerstva, pa mu pogoduje dobar aspekt sa Venerom. Ali, budući da je taj srećan period kratkog daha, bilo bi dobro da sve planirane promene obavite do srede, kada Venera menja znak. Od sredine nedelje Saturn opet dominira i donosi restrikcije.

Zdravlje

Stomačni problemi uzrokovani su neadekvatnom ishranom.

Rak

Posao

Na početku nedelje, Mesec, vaš vladar u polju finansija, u konjunkciji sa Venerom, nagoveštava izvesne finansijske dobitke, ali i izdatke. Na vama je da napravite ravnotežu. Oni koji se bave privatnim biznisom, u nastupajućem periodu mogli bi da sklope nove unosne poslove i poboljšaju finanasijsku situaciju, ukoliko to nagoveštava natalni horoskop.

Ljubav

Emotivna situacija se komplikuje u toku nedelje. Od srede ne funkcioniše više trigon Venere sa vašim vladarem polja partnerstva, Saturnom, već ulaskom Venere u Devicu počinje kvadratni odnos koji donosi tenzije. Stoga budite oprezni, izbegavajte nagle odluke i nepromšljene izjave.

Zdravlje

Povedite računa o alergijama i bolestima disajnih organa.

Lav

Posao

Mesec u vašem prvom polju, zajedno sa Venerom, nateraće vas da u posao uključite i emocije, što je inače netipično za vas. Ipak, ta faza će brzo proći, jer se i Mesec i Venera potom sele u drugo polje, i donose uvećanje prihoda ili iznenadni dobitak. Budite oprezni s novcem i ne kockajte se. Ako se bavite privatnim poslom, imajte na umu da još nije vreme za velike investicije, jer se okolnosti naglo menjaju.

Ljubav

Do srede su emocije u prvom planu, i sve deluje idilično. Od sredine nedelje, Venera se razdvaja od Saturna i to je znak da se stvari komlikuju, a svi dogovori se dovode u pitanje. Čak i oni u najsigurnijim vezama podložni su problemima i nesuglasicama, kao i iskušenjima sa strane.

Zdravlje

Ukupno zdravstveno stanje pozitivno.

Devica

Posao

Konjunkcija Merkura i Marsa u vašem znaku ne pogoduje trajnim promenama, već isključivo balansiranju postojećeg posla, i to sa neizvesnim uspehom. A kad se ovim planetama priključi i Venera, situacija se dodatno komplikuje, pa gotovo da nećete ni osetiti njenu dobroćudnu prirodu. Jupiter u polju novca je dobro postavljen, što znači da nema razloga za strah od velikih gubitaka.

Ljubav

Jupiter, vladar vašeg polja emocija, još koji dan uživa podršku Venere, a onda ostaje sam. Zato, od sredine nedelje smanjite očekivanja na ljubavnom planu. Šta god da se desi reagujte smireno jer će se točak sreće u bližoj budućnosti ponovo okrenuti u vašu korist, zato ne očajavajte.

Zdravlje

Stres će se izkazati kroz ubrzan rad srca.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...