Ovan

Posao

Mars je ušao u znak Device gde je njegova moć oslabljana, pa zato ne očekujte da sve ide po planu ili onako kako biste vi to želeli. Mnogi događaji biće izvan vaše kontrole. S druge strane, konjunkcija sa Merkurom u istom znaku donosi mnogo novih zamisli, puno nemira i malo realnih ostvarenja. Očekujte pozitivne promene na poslu. Obratite veću pažnju na dokumente i ugovore.

Ljubav

Sedmo polje je aktivirano Venerinim sekstilom sa Jupiterom, što donosi stabilizaciju odnosa. Slobodni pripadnici znaka su na pragu nove veze. Moguća dilema oko izbora partnera. Kod nekih će ovakav aspekt označiti ulazak u bračne vode.

Zdravlje

Mogući bolovi u predelu donjeg dela leđa zbog nedovoljnog kretanja.

Bik

Posao

Vladar znaka, Venera je u Lavu, ugaonom četvrtom polju, povoljno aspekovana od Jupitera i Saturna, što znači da se pitanja vezana za posao i prihode dovode u red. Kako ova nedelja počinje prolaskom Meseca kroz vaše prvo polje tako se sve stvari odvijaju povoljnije nego što ste očekivali. Nema razloga za nervozu. Moguć dobitak.

Ljubav

Prelazak Marsa, vladara polja partnerstva u Devicu i njegovo ponovno spajanje sa Merkurom, nagoveštava bolje dane na ljubavnom planu. Uspećete da prevaziđete postojeće probleme u komunikaciji i da konačno uspostavite harmoničan odnos sa partnerom. Ako ste sami, moguća veza sa nekim koga inače smatrate prijateljem.

Zdravlje

Čuvajte se povreda ekstremiteta i zglobova.

Blizanci

Posao

Vladar znaka, Merkur je nakon retrogradnog kretanja ponovo u Devici. Iako je ova pozicija povoljna, zbog konjunkcije sa Marsom moguće je da će neki poslovi krenuti neočekivanim tokom. Kako se radi o ugaonom, četvrtom polju, u kome je osim Merkura i Marsa i Sunce, ulozi su veći, te je oprez potrebniji. Šta god da se desi, budite strpljivi i potrudite se da blagovremeno ispravite greške.

Ljubav

Saturn u vašem polju partnerstva, u sekstilu sa Jupiterom i trigonu sa Venerom, unosi harmoniju u vaš ljubavni život. Nakon dugog perioda blokade stvari se konačno dovode u ravnotežu. Uspeli ste da izgradite savršen odnos, pa sad slobodno možete da se prepustite uživanju.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani, posebno kada su slatkiši u pitanju.

Rak

Posao

Mesec, vladar vašeg znaka, početkom vog perioda naći će se u Biku, vašem jedanestom polju, a svom znaku egzaltacije, što nagoveštava podršku okoline, posebno oko promena vezanih za karijeru. Brojni drugi aspekti upozoravaju da ljudi iz vašeg okruženja budno prate svaki vaš korak. Budite oprezni, pazite šta radite i kako se ponašate.

Ljubav

Vladar vašeg polja partnerstva, Saturn, gradi povoljan aspekt sa Venerom i donosi mir i harmoniju u ljubavi. Period burnih izliva emocija je za vama, pa sada možete da se opustite i spokojno uživate u vezi. Ukoliko niste uspeli da prevaziđete suštinske razlike, došlo je vreme da presečete i idete dalje.

Zdravlje

Depresivna stanja su nekad izraz slabe volje, a ne realne bolesti.

Lav

Posao

Venera u vašem prvom polju, u povoljnim aspektima sa Jupiterom i Saturnom, znak je da se stvari stabilizuju i da je došlo vreme za promene, nove akcije i ozbiljno planiranje budućih koraka. Oprez ostaje na polju finansija jer je Mars prešao u drugo polje, u znak Device i tu se opet spaja sa Merkurom što znači da sve ugovore treba preispitati. Očekujte poboljšanje materijalne situacije.

Ljubav

Venera u vašem znaku gradi pozitivan aspekt sa Saturnom, vladarem vašeg sedmog polja, što označava stabilan emotivni period. Period je takođe povoljan i za sve one koji su sami jer će biti u prilici da započnu skladnu vezu.

Zdravlje

Boravak u prirodi pomoći će vam da postignete unutrašnju harmoniju.

Devica

Posao

Nakon retrogradnosti, Merkur se vratio u znak Device, a takav položaj vaše vladajuće planete ukazuje da je došlo vreme da ispravite prethodne greške. Ipak, zbog negativnog uticaja Marsa, izbegavajte dokazivanja u pogrešno vreme, pogrešnim ljudima i na pogrešnom mestu. Period je povoljan za vraćanje i naplatu starih dugova. Moguć dobitak od transakcija nekretninama.

Ljubav

Vladar polja partnerstva i braka Jupiter, povoljno je aspektovan od Venere, pa je na ljubavnom planu trenutno stabilan period. Ako ste sami, prestanite da se tražite neku apstraktnu sreću i usredsredite se na konkretan cilj. Zvezde su na vašoj strani. Ne osamljujte se, više izlazite.

Zdravlje

Dobro se osećate. Smanjite porcije, više se krećite.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...