Ovan

Posao - Iskoristite naklonost zvezda za ostvarenje snova. Savršen trigon između vašeg vladara Marsa i Saturna, kao i sekstil sa Jupiterom ukazuju na mogućnost da se na duže vreme poslovno pozicionirate na dugo željeno mesto. Sa udaljavanjem Marsa od Sunca rastu šanse za pozitivne poslovne promene.

Ljubav - Jupiter u sedmom polju u kvadratu sa Venerom iz četvrtog naglašava napetost u vezi, pa se zato strpite i sačekajte bolji trenutak za rešavanje emotivnih problema i harmonizovanje odnosa. Osobe u braku ili vezi prolaze kroz krizni period. Slobodni će zahvaljujući Jupiteru konačno biti u prilici da upoznaju srodnu dušu.

Zdravlje - Iskoristite lepo vreme za šetnju i bavljenje sportom. Izbagavajte dugo zadržavanje u zatvorenom prostoru.

Bik

Posao - Mlad Mesec u četvrtom polju ukazuje na žarku želju za promenama u svim segmentima života. Što se posla tiče, da se vi pitate, sve biste radikalno izmenili preko noći. Ali, to nažalost nije moguće, pa je najbolje da najpre dobro ispitate trenutnu poslovnu situaciju i pronađete adekvatno mesto za sebe. Budite oprezni u poslovnim pregovorima.

Ljubav - Venera, vaš vladar, trenutno je u trećem polju, što ukazuje na vašu spremnost za nove susrete i poznanstava koji bi mogla da prerastu u romantičnu privrženost. Mars, vladar vašeg polja partnerstva, odvaja se od Sunca i dobija na snazi, što je znak skorijih emotivnih promena.

Zdravlje - Odvojite više vremena za odmor i zabavu. Ako nastavite ovim tempom, premorićete se.

Blizanci

Posao - Predstojeća događanja biće pod uticajem retrogradnosti vašeg vladara, Merkura, što znači da nećete mnogo moći da utičete na njih. Ne ignorišite prepreke sa kojima se suočavate već ih posmatrajte kao prilike koje pomažu da se nedefinisane stvari dovedu u red. Strpljenje i oprez su u ovom periodu neophodni. Proverite sve nedorečene informacije.

Ljubav - Vladar polja partnerstva, Jupiter u kvadratu sa svojim dispozitorom Venerom, znak je da ste spremni za nova emotivna dešavanja. Ipak, ne očekujte previše, jer će Saturn u polju partnerstva brzo ugasiti evenualno buđenje strasti i svaki odnos dovesti do apsurda. Mogući nesporazumi u vreme retrogradanog kretanja Merkura.

Zdravlje - Nervoza, stres, i nedovoljno sportskih aktivnosti škode vašem zdravlju. Vreme je da menjate sebe i svoje loše navike.

Rak

Posao - Venera u vašem znaku, u kvadratu sa Jupiterom signal je da se želje vezane za posao i napredak ne ostvaruju tako lako kako ste očekivali. Mlad Mesec u drugom polju ukazuje na priliv novca, a pozitivne vibracije šalje i Jupiter koji već duže boravi u četvrtom polju što je znak stabilnosti.

Ljubav - Venera u vašem prvom polju čini vas zahtevnim po pitanju emocija i kvalitete odnosa u vezi. To međutim ne znači da bi trebalo da očekujete bajkovit odnos, jer to kao što i sami znate, postoji samo na filmu. Biće dovoljno da izgradite ravnopravan odnos i rešite sve nesporazume koji negativno utiču na kvalitet vaše veze.

Zdravlje - Zdravstveni problemi su posledica preterivanja u hrani piću. Čuvajte se alergena.

Lav

Posao - Stelijum u prvom polju ukazuje na opterećenost karijerom i uspehom na poslu. Posla i novca će biti, nema razloga za toliku brigu. Opustite se i potrudite da na ležerniji način posmatrate dešavanja na poslovnom planu. Ujedno, tako ćete lakše funkcionisati i brže postizati dobre rezultate. Mlad mesec u prvom polju donosi nove šanse i nov posao.

Ljubav - Previše ste orijentisani na sebe i nedovoljno spremni da ulažete svoju energiju i vreme u partnerski odnos. Pritom Venera u dvanestom polju signalizira da je trenutak idealan za avanture i za sve što kratko traje. Osobe u vezi ili braku biće na velikim iskušenjima.

Zdravlje - Relativno se dobro osećate. Smanjite napetost i bićete zdraviji i srećniji.

Nastavak na sledećoj strani...