Ovan

Ovnovima je ceo mesec u znaku uživanja i svih ljubavnih zadovoljstava, a sve zbog romantike koja će doći u velikom naletu već od početka meseca. To nije jedina promena, jer ćete imati potrebu da tražite ili idealizujete odnos u kojem se nalazite, zbog čega će doći i do većih odluka sa partnerom kada je vaša veza u pitanju, poput zajedničkog života ili proširenja porodice. Ovo je period koji unosi romantiku i u živote Ovnova koji su slobodni, pa se tako "smeš" jedna nova i veoma zanimljiva veza.

Bik

Naredni period kada je ljubav u pitanju će biti veoma povoljan i miran, kako kod onih koji su u vezi, tako i kod pripadnika ovog znaka koji su slobodni. Međutim, kasnije će doći do nekih nesuglasica i manjih problema, a sve zbog toga što će se osoba sa strane ili neko iz porodice umešati u sve to. Kao i sve, i za to će imati rešenja, ali je potrebno da imate strpljenja i razumevanja kako bi se opet sve vratilo u svoj stari kolosek.

Blizanci

Ono šta vas očekuje na početku narednog period jesu neka manja razočaranja, a sve zbog toga što imate želju za nekom promenom, nekim dešavanjem, što se neće odmah desiti, pa će vas malo rastužiti. No, nije vreme za očaj, budući da će to vrlo brzo proći, pa tako slobodne Blizance očekuje interesantno poznanstvo koje će prerasti u vezu punu zabave i zadovoljstva, dok će kod onih zauzetih romantika preuzeti vođstvo.

Rak

Vrelo leto u tebi budi "vrele" želje i potpunu zabavu, zbog čega ćeš ove prave letnje dane tome u većini slučajeva i podrediti. Dok će pojedinih pripadnika ovog znaka koji su u vezi romantika igrati glavnu ulogu, kod onih slobodnih će sve biti u znaku provoda i savršenog flerta koji i te kako prija. Imaćete neverovatnu sposobnost da privučete koga god poželite, što će svaki dan samo dodatno ulepšati.

Lav

Dok će kod većine zodijačkih znakova naredni period biti u znaku romantike i nežnosti, kod Lavova će biti nešto drugačije, pa ovo nikako nije dobar period za ulazak u novu vezu. Možda bi bilo najbolje strpeti se neko vreme, jer se nakon toga pojavljuje neko novi i to najverovatnije kroz posao ili preko prijatelja. Dok slobodni treba da se strpe i smire, zauzetima je ovo odlično vreme za pravljenje većih planova.

Devica

Sve je u komunikaciji i razumevanju, a vaša sposobnost za komuniciranje će ovog meseca dostići vrhunac, zbog čega će vas partner verovatno još više voleti, poštovati i biti uz vas. Usled svega toga, trudiće se da vam udovolji i da vas razmaszi, pa očekujte jedan romantičan period koji će vas iznenaditi svojom prijatnošću i time da ćete otkriti da vam čal veoma odgovara.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu. Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...