Oni su strastveni, uživaju u svakom dodiru i maksimalno eksperimentišu, zbog čega se svaki seks sa njima pamti danima.Dobar seks može biti povezan sa vašim znakom, a pre svega njegovom energijom koju će pokazati u seksualnom činu.

Ovan 

Ko je jednom imao seks sa Ovnom, on pamti i nikada ne zaboravlja to iskustvo. S obzirom da poseduju dozu misterioznosti, oni će vas očarati i zavoditi sve vreme na totalno nove načine. Poznato je da su odlični u seksu za jednu noć, kada se maksimalno predaju. Takođe, Ovan voli da ponavlja iste poze više puta za redom, ali imajte u vidu da se on potrudi da uvek budu jednako uzbudljive. 

Škorpija 

Ovo je jedan od najstrastvenijih znakova, a posle seksa sa njima često partneri ostaju bez teksta. Jednostavno, Škorpije se daju u potpunosti, a ono što mnogi obožavaju je njihova želja za eksperimentisanjem tako da seks sa njima nikada nije dosadan. Oni će rado uvesti igračke, razne igrice pa i zamene uloga, kako bi sve dodatno začinili. 

Vodolija 

Vodolije polaze od želje da zadovolje partnera i seks učine nezaboravnim. Sa druge strane, oni žele da to bude više od fizičke aktivnosti, a nije im strano isprobavanje novih stvari. Postepeno, oni će pronaći neka nova zadovoljstva u seksu, a partner samo treba da ih prati u tome.

Izvor: superzena.b92.net