Devica

Posao

Jupiter se okrenuo direktno u vašem polju novca, pa će se uskoro sve stvari koje su bile u zastoju pomeriti u pozitivnom pravcu. Izbegavajte nesigurna ulaganja i okrenite se proverenim projektima. Situaciju za sada držite pod kontrolom i potrudite se da tako i ostane. U komunikaciji sa saradnicima i kolegama budite pažljivi, jer od njih takođe zavisi kako dalje.

Ljubav

Emotivni život i odnos sa voljenom osobom je pomalo zategnut. Kako se vladar sedmog polja tek okrenuto, mogući su nesporazumi koji su srećom kratkotrajni. Pokušajte da sve što ne možete odmah da rešite, odložite za povoljnije dane.

Zdravlje

Slabe tačke organizma su srce i jetra.

Vaga

Posao

U poslu ćete uspeti samo pod uslovom da smireno i polako delujete, na šta ukazuje Jupiter koji se tek vratio u direktan hod. Kreirajte događaje oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Ne budite tvrdoglavi nego oprezni, jer vam je Mars u polju karijere, što nije povoljna pozicija. Iako morate da obavljate više poslova istovremeno, pokušajte maksimalno da smanjite rizik.

Ljubav

Osim što ukazuje na karijeru, tokom ovog perioda Mars nagoveštava i tenzije u odnosu sa partnerom. Potrudite se da izbegnete svaku nejasnu situaciju, jer za sada nema rešenja.

Zdravlje

Povremeno jake glavobolje su reakcija na premor i vremenske oscilacije.

Škorpija

Posao

Kada se Mars, vaš vladar, nađe u znaku Bika najvažnije je da imate mnogo strpljenja. Njegova pozicija je tu nestabilna i potrebno je pažljivo da pratite sva dešavanja i da prepoznate pravi trenutak za akciju.

Ljubav

Svađa sa partnerom, čak i najbanalnija, može da dovede u pitanje vezu. Zato je najpametnije da budete strpljivi i da smireno prihvatite partnerove ideje, jer je voljena osoba predstavljena Venerom u Biku, svom sedištu, tako da ste ovog puta vi slabija strana.

Zdravlje

Neki pripadnici znaka mogu imati probleme sa urinarnim infekcijama i bubrezima. Sklonost ka cigaretama, alkoholu i uzimanju sedativa loše utiču na zdravlje.

Strelac

Posao

Okret Jupitera, vladajuće planete u polju planova pružiće vam nove uvide u budućnost. Ovih dana verovatno ćete se odlučiti za novi poslovni put. Vodite računa o tome šta kome pričate, jer možete lako biti uhvaćeni u lažima. Na poslu vas očekuju iznenadni događaji za koje ste prilično nespremni.

Ljubav

Prisustvo Merkura u polju partnerstva čini sve stvari i događaje duplim, a vas neodlučnim kako i šta bi trebalo da učinite. Planete ne daju dovoljno odgovora, barem što se detalja tiče, pa je najmudrije da se držite što realnijeg scenarija.

Zdravlje

Pregurali ste zdravstvene probleme iz prethodnog perioda i uspešno se oporavljate.

Jarac

Posao

Ovaj period biće u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije, tako da vam uopšte neće biti dosadno. Opozicioni aspekt Marsa i Meseca možda će doneti više napetosti nego što je potrebno. Manje pričajte o svojim poslovnim planovima i najveću pažnju posvetite nervnom sistemu jer je blago ugrožen.

Ljubav

Mars iz sedmog i Mesec iz prvog polja čine narednu nedelju vrlo napetom i problematičnom. Jedini savet je da izbegnete svaki ozbiljniji razgovor sa partnerom.

Zdravlje

Mogući su problemi sa žučnom kesom, zubima i kožom. O nervima da ne govorimo, morate prestati da se opterećujete sporednim stvarima.

Vodolija

Posao

Kako vam se trenutni posao ne dopada, maštate o nečem primamljivijem. Ali, situacija nije tako jednostavna, pogotovo ovaj period kada ćete imati veće obaveze na poslu. Krajnje je vreme da počnite da rešavate nagomilane probleme.

Ljubav

Odnos sa partnerom je pomalo napet. Iako se trudite da otkrijete kako ste dospeli u ovakvu situaciju, nažalost, ne možete ni da naslutite razlog. Jednostavno, ceo period je takav i nemojte tražiti razne izgovore kako biste izbegli suočavanje sa partnerom. Pustite da se događaji spontano odvijaju.

Zdravlje

Razočaranja, strahove i depresiju pokušavate da prikrijete osmehom, što nije dobro.

Ribe

Posao

Ovo je period ekspanzije na svim poljima.Jedino strah od gubitka može pokvariti dobro raspoloženje. Distancirate se od okruženja i negativnih uticaja onoliko koliko vam je potrebno da završite poslove.

Ljubav

Emocije su toliko uzburkane da je došao trenutak da se neke stvari menjaju. Ribe koje su u vezi trebalo bi da odluče da li će u njoj ostati ili krenuti drugim putem.

Zdravlje

Hormoni su na udaru, bilo da se radi o štitnoj žlezdi ili prostati.

Izvor: novosti.rs