Sezone se menjaju, dani su sve topliji, novi trendovi se smeše s polica prodavnica... Sve to zvuče kao odlični razlozi za odlazak u šoping. No, nekima razlog uopšte ne treba,dok postoje i oni koji šoping ne vole. A da to nema nikakve veze sa polom, utvrdili smo davno i sigurni smo da svi znate bar jednog frajera koji voli šoping više od bilo koje žene. No, s druge strane, zodijak otkriva puno toga o vašim šoping navikama. Ko je štedljiv, a ko troši poslednje pare na odeću; ko se uvek pokušava izboriti za popust, a kome je najviše stalo do luksuza, otkrijte u našem zabavnom horoskopu...

Ovan

Da vas pitaju, šoping bi bio olimpijski sport. Vi kupujete taktički i ciljano, a u svim svojim "ulovima" osvajate modne vrhove. Najsrećniji ste kada u prvoj prodavnici pronađete sve što vam treba, pogotovo ako ste kupili komade koje nema niko drugi i to po dobrim cenama.

Bik

Vi ste oprezan kupac, no ponekad vas uspeju primamiti neke stvari koje niste planirali da kupite, pogotovo ako se istaknu kvalitetom. U šopingu ste i jako ležerni, volite prošetati prodavnicama kada vama to padne na pamet, bez ikakvog poticaja i društva. A najsrećniji ste kad kupite nešto kvalitetno i povoljno.

Blizanci

Što više, to bolje, vaš je modni moto, sve dok se ne nađete u kabini sa sedam pari istih pantalona, samo u drugim bojama. Vi ste i glavni razlog zašto u brojnim prodavnicama postoji ograničenje za stvari koje možete poneti u kabinu. Pokušajte pri sledećem odlasku u šoping da sastavite listu sa stvarima koje vam trebaju, kako biste proveli što manje vremena u prodavnicama, kako bi izbegli nepotrebni stres i, na kraju krajeva, uštedeli novac.

Rak

Vama su udobnost i praktičnost uvek na prvom mestu, a jedino što ih može zaseniti jeste dobar popust. Najsrećniji ste kada sve što vam treba možete kupiti preko interneta, iz udobnosti vlastitog doma, a jedni što vas može namamiti u prodavnice su kuponi s popustima.

Lav

Svaku kupovinu smatrate kao investiciju u svoj besprekorni stil. Obožavate da obilazite luksuzne prodavnice, gde vas ne tretiraju kao običnog kupca, već kao kraljicu. No, kad ste u škripcu s novcem, odgovaraju vam i "normalne" prodavnice, gde ipak tragate za stvarima koje izgledaju skupo i raskošno.

Devica

Vi ste jedna od onih osoba koje traže popust kada uoče da na košulji nedostaje dugme ili je šav na majici malo ide u koso. U tome ste i jako vešti, jer imate oko za kvalitet, pa često pomažete i prijateljicama u šopingu. No, ponekad vas ta vaša sposobnost može naterati da kupite nešto bez razmišljanja kako ćete to nositi i kombinovati, pa vaš kvalitetni komad završi u ormaru gde godinama samo skuplja prašinu.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...