Saznajte koji su znakovi Zodijaka rođeni pod srećnom zvezdom, a koji bi mogli da imaju puno razbijenog stakla i lestvica u svojoj budućnosti.

Ovan

Dok vaša vladajuća planet Mars voli ratovanje, to ne znači da ćete potrošiti svoj život na borbu. U stvari, vi ste predodređeni da pobedite u svakoj bici koju odaberete.

Vi ste pametni, motivisani i artikulisani – i zato je vaša sreća više odraz vaše jake ličnosti nego sreće koju nosi vaš znak.

Bik

Život kao da uvek ima iznenađenje za vas koje vas zaskoči iza ugla.

Iako se sigurno ponekad možete osećati nesrećno, sama činjenica da ste još uvek ovde, da preživljavate i prevladavate sve teškoće u životu koje vam on servira, siguran je dokaz da vama ne treba sreća, već samo puno snalažljivosti kako bi prevladali životne izazove.

Blizanci

Teško mi je reći, ali vi niste jedan od srećnika. U stvari, vaš život je ispunjen beskrajnim izazovima i preprekama.

Međutim, postoji i dobra vest: zbog vaše strasti za znanjem, dospevate puno dalje nego što bi vas sreća ikad dovela. Kome treba šarm i dobra sreća kad imate takav um?

Rak

Vaš znak je jedan od retkih koji je istinski blagosloven srećom.

Iako će se na putu uvek nalaziti nekakvi izazovi, vi imate urođeni osećaj za smer i veštine – pomoću kojih se, zahvaljujući svojoj srećnoj zvezdi, uvek uspevate da se usmerite u pravom smeru.

Saznajte da li baš vaš horoskopski znak očekuje zanimljiv i turbulentan ljubavni život ovog proleća...

Posted by Cosmopolitan Srbija on Sunday, April 23, 2017

Lav

Vi ste tako mudri i odlučni, stoga uopšte ne morate brinuti o tome jeste li srećni ili ne. Vaš život je poput gline, a vi ste vajar, spremni da oblikujete sudbinu onako kako vi želite.

Zaboravite četiri lista deteline, vi ste u sedištu vozača kada želite da ostvarite svoj cilj.

Devica

Sreća je uvek nekako bila izvan vašeg dosega, a vi ste verovatno navikli na taj osećaj razočaranja. Iako se može činiti nepoštenim da je vaš život teži nego je većini, postoji razlog za vaš nedostatak sreće. Imate najjača ramena u Zodijaku.

Vi ste ovde kako bi iskusili teškoće, naučili nešto iz njih i onda pokazali svetu šta je to što je potrebno da ih prevladate. Gledajući iz ove perspektive, zapravo bi trebalo da se osećate srećnim i drugi ljudi oko vas su srećni što vas poznaju, jer mogu puno da nauče od vas.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...