Ako znate njegov datum rođenja i u kom je horoskopskom znaku rođen, znamo i kako da osvojite njegovu naklonost. Pročitajte u kom znaku mu se nalaze Venera i Mesec u natalnoj karti kao i podznak i saznajte kakva devojka će mu ukrasti pažnju, piše Lepa & Srećna.

Ovan

Budite hrabri, drski i izazovni ali mu dozvolite da on vas osvoji. Traži prijateljicu i partnerku u svojim poduhvatima. Očaraće ga vaš pogled a ceni i zgodno telo. Znaćete da mu je stalo kad vas uključi u svoje aktivnosti, kad vam se izvini za nešto što je uradio.

Bik

Budite ženstveni, senzualni, provokativni. Ovaj muškarac je esteta. Takođe su mu važni dodir i miris. Kod njega takođe vredi ona izreka da ljubav ulazi preko stomaka pa su kulinarske veštine veliki bonus. Znaćete da mu je stalo kad vas upozna sa svojom porodicom.

Blizanci

Njima je bitna komunikacija, da je žena inteligentna i interesantna. Prilagodite se njihovim promenama raspoloženja,prihvatite njihovu osobinu da vole da trguju i iskoristite je u svoju korist, na primer tražite neku informaciju od njih. Znaćete da ste ga osvojili kad postane ćutljiv ili zamišljen.

PROČITAJTE I... Horoskop za nesrećne ljubavi: 3 znaka koja uvek sebi upropaste vezu

Rak

Rakovi traže ženu majku ili ženu iz ugledne porodice. Impresionira ih ugled, moć i novac.Traže ženu koja će ih sa nežnošću podržavati i negovati.Znaćete da mu je stalo kad vam dozvoli da prespavate u njegovom krevetu i uopšte, kad vas pusti u svoj dom.

Lav

Lavovi vole lepe, glamurozne, elegantne žene, za kojima će se svi okretati i na kojima će im zavideti ali još više ih privlače skromne žene koje im se dive i obožavaju ih. Lav će želeti da vas zaštiti i da vam organizuje život. Znaćete da mu je stalo kad počne da primećuje detalje i sitnice na vama i u vezi sa vama.

Nastavak vas čeka na sledećoj strani...