Pre nego što uletite u novu vezu, proverite, možda zvezde nisu naklonjene vašoj horoskopskoj kombinaciji. Možda baš treba da izbegavate taj znak jer nemate ništa zajedničko!

Ne morate verovati u astrološka predviđanja budućnosti niti da postoje horoskopske kombinacije koje su dobre ili loše. Možete se samo zabavljati čitajući ovaj članak.

# Ovnovi i Jarčevi ne idu zajedno

Ovan ruši pravila a Jarac ih redovno prati. Ovnovi su spontani a Jarac ne može da ode na večeru bez rezervacije. Oba znaka su željna visokih dostignuća, ali radoholičar Jarac je u braku sa poslom.

# Bikovi i Vodolije ne idu zajedno

Bik voli tradiciju i pravila a Vodolija unosi paradokse i zabune u vezu. Bik je šampanjac i francuska čokoladica a Vodolija nije u stanju da razume zašto moraju stalno da govore „volim te“. Možda u teoriji ovaj par zvuči kao zabavna kontradiktornost ali u praksi je katastrofa.

# Blizanci i Škorpije bi trebalo da se izbegavaju

Nema sumnje, igra zavođenja kada je ova kombinacija u pitanju je prava stvar. Bezobrazne poruke i slike razmenjivaće se tokom celog dana. Ali, kada dođe do toga da se vidi šta se ovde zapravo događa, rezultati su porazni jer Blizanci samo flertuju a Škorpija traži vernost i vezu.

Na sledećoj strani pročitajte koje su to još najgore ljubavne kombinacije...