Ovnovi su robovi strasti

Kod pripadnica ovog znaka koketiranje i ljubavne igrice su samo nužan sastojak odnosa, one bi najradije odmah „prešle na stvar” i prepustile se strastvenom uživanju udvoje. Kod njih je ljubav čvrsto povezana s fizičkom komponentom odnosa, a poznate su kao nezasite ljubavnice. Ipak, da biste joj se svideli, morate pokazati da imate saosećanja, razumevanja i zanimanja za druge.

Bik želi sigurnost

Osnovni element skromnih pripadnica ovog znaka je zemlja, što ih usmerava na hedonizam i uživanje u materijalnim i telesnim zadovoljstvima. Tajna osvajanja žene Bika je u ugađanju njenim senzualnim čulima, pre svega ukusnim večerama, finim vinima i luksuznim poklonima. Idealan izlazak za nju je intimna i romantična večera u nekom luksuznom restoranu uz sveće i prigušenu muziku.

Blizanci vole akciju

Najbolji način za privlačenje pažnje pripadnica ovog znaka je razgovor u kojem ćete pokazati originalnost i odlučnost u svojim stavovima, a pritom im pokloniti i željenu pažnju. Kako su vrlo znatiželjne, pripremite se da će vas one ispitati o detaljima o kojima niste nikad ni sa kim razgovarali. Šturi razgovori, povučeni pojedinci i pritajena osećanja nisu ono što zanima žene ovog znaka. S druge strane, pokažete li joj da ste spontani i uvek spremni za akciju, ona će vam spremno pružiti priliku u ljubavi.

Rak voli romantiku

Pripadnice ovog znaka ljubavne veze najčešće ostvaruju s nekim koga poznaju duže vreme, a prvo su uspostavili prijateljski odnos. Osećanja su im vrlo važna, pa ako su u ljubavi srećne i ispunjene, tada postaju partnerke kakve samo možete poželeti. Idealan spoj za nju je sve što je romantično, pa će se jednako ugodno osećati u bioskopu kao i na luksuznoj večeri, ako ćete joj tamo na uho šaputati nežne reči.

Lav ne podnosi prosečnost

I Lav i Lavica u vezama traže puno ljubavi i pažnje. Oni će se posvetiti vama, bez sumnje, ali morate se posvetiti i vi njima. Žena Lavica ima vrlo živahnu i dinamičnu ličnost, a ako želite da je impresionirate, svakako je izvedite u vrlo lep restoran, nabavite karte za koncert na odličnom mestu ili je odvedite negde gde još nije bila.

Device su u ljubavi promišljene

Poznate perfekcioniste, žene Device u partneru traže ostvarenje svih svojih želja. Pedantnost, urednost, poslovne ambicije, praktičnost, ali i humor. One će razmišljati o ozbiljnom vezivanju tek ako zaključe da zadovoljavate njene standarde i shvate da vaš zajednički život može dobro da funkcioniše. Najviše će ceniti sitne gestove u kojima ćete pokazati da razmišljate o njenim osećanjima i potrebama.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...