I srećno u otkrivanju sviđate li se zaista onom prezgodnom Jarcu...

Ovan

On će se ludački smejati svakoj vašoj šali, pa čak i onim koje nisu ni upola toliko smešne. Objektivno, vi i vaši prijatelji znate koliko su neke fore stare i izlizane, ali Ovan će se potruditi da se u njegovom društvu osećate kao najbolji svetski stand up komičar.

Bik

Ako mu se sviđate, svi njegovi i svi vaši zajednički prijatelji znatće sve o svim vašim kvalitetima, sve o svakom vašem urnebesnom statusu i sve zbog čega vas smatra fascinantnom. Osim toga, naizgled stidljivi Bik će vas nimalo suptilno upitati za odnos sa svakim koga smatra svojom konkurencijom. Kao na primer za onog tipa kom ste na Instagramu ostavili srce u komentaru.

Blizanci

Blizanci će vam neprestano slati poruke, ali na iznenađenje kako vas tako i svih vaših prijateljica koje će vam pomagati u dešifrovanju pesnikovih misli, u njima neće biti ni nagoveštaja flerta. Ali bez brige, ako vam šalje poruke nekoliko puta dnevno, jako mu se sviđate, i njegov "palac" znači puno više nego "winky emoji" koji bi vam poslao neko drugi.

Rak

Rakovi će izbegavati aktivno provođenje vremena s vama iz prostog razloga što im se toliko sviđate da u vašoj blizini počinju odmah zamuckivati kao da im je onaj prokleti oklop priklještio jezik. On će vas obožavati sa sigurne udaljenosti sve dok vi ne budete insistirali na odlasku na piće, ali će isto tako lajkovati sve vaše objave.

Lav

Lava privlači uspeh, a s obzirom na to da ga vaša ambicioznost istovremeno i privlači i plaši, on će vam davati do znanja da mu se sviđate hvaljenjem samog sebe. Uprkos pomno planiranim objavama na društvenim mrežama, on će se svim silama potruditi da vam dokaže da bi on bio savršeno ravnopravna polovina super moćnog para.

Devica

Uhvati li vas slučajno prehlada, on će odmah guglati sva mesta u vašoj blizini gde vam može kupiti supicu i doneti vam je zajedno s nekoliko različitih lekova protiv prehlade. Dovoljno su mudri da znaju da su najbolji partneri oni koji su brižni i da je bolja opcija svake nedelje učiniti nešto čime će to dokazati nego uopšte vam ne davati do znanja da im je stalo.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagi, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...