U nastavku teksta pogledajte vodič za kupovinu poklona prema horoskopskom znaku. Prilikom odabira obratite pažnju i na podznak osobe jer i on ima uticaja na želje pojedinca.

Ovan 

Upečatljivi modni dodaci poput minđuša, satova i ogrlica uvek su sjajan izbor, naročito ako su svetlucavi. Nećete pogrešiti ni sa setom noževa ili tanjira, jer Ovnovi vole sve vezano za kuvanje, a ni sa kartama za koncert omiljenog benda. Obožavaju i društvene igre.

Bik

Bikovi vole luksuz i praktične poklone. Džemper od kašmira, pokrivač za kauč od fine vune ili nekog drugog udobnog materijala, delikatesni namazi ili fina bombonjera, flaša vina, raritetno izdanje albuma omiljenog benda – Bikovi će sigurno uživati u ovim darovima.

Blizanci

Lako je kupovati poklon za Blizance jer oni stvarno vole sve, od praktičnih stvari poput novčanika ili pak knjige, jer oni vole stimulisati svoj um dobrim štivom. Ljubitelji su putovanja pa ih možete iznenaditi vodičem za grad koji bi jako želeli da posete, ili pak DVD-om s lekcijama za učenje stranog jezika. 

Rak

Rakovi vole da brinu o svom domu i razveseliće ih bilo kakav dodatak za uređenje životnog prostora - ukrasni jastuci, zavese, servis za čaj, ukrasne tegle za cveće. Dobrodošle su i nove knjige o kuvanju ili posebni začini, a oduševiće ih i set soli za kupanje.

Lav

Lavovi obožavaju nakit zlatne boje. Odevni komadi i modni dodaci u upečatljivoj crvenoj ili narandžastoj boji takođe će ih razveseliti. Kupon za masažu ili putovanje isto je sjajna ideja, jer Lavovi sebi vole ugađati.

Devica

Praktične Device vole sve što je – praktično. Ne možete pogrešiti s novim mikserom ili aparatom za blendiranje voća, aktovkom za posao, jednobojnim kardiganom, džemperom ili pak planerom koji organizovane Device obožavaju.

Na sledećoj strani pročitajte još o poklonima po horoskopskom znaku...