Svaki znak ima poseban ‘ljubavni potpis’ koji govori na koji način volite i kako želite da osetite uzvraćenu ljubav. Vaša elementarna ljubavna priroda daće vam naznake o tome jeste li stidljivi, zaigrani ili pasivni u pitanjima srca. 

Ovan

Strast i vatrena toplina je vaš ljubavni operativni stil. Ako vam se neko sviđa, nećete mirovati, preduzećete sve što možete kako bi osvojili tu osobu. Vi ste hrabri u odnosima i drugim ljudima dajete na znanje kako stvari stoje.

Bik

Senzualni ste, delujete polako i uvek tačno znate koga i šta želite. Vaša ljubav “zemljane dece” je utešna i uzemljujuća za sve one koji se susretnu s njenim umirujućim dodirom. Vi ste verni i strpljivi u ljubavi i želite partnera koji to poštuje.

Blizanci

Vi u ljubavi najviše vrednujete mentalnu povezanost. Za vas je podsticajna i zanimljiva rasprava najbolji afrodizijak, jer cenite inteligenciju i pamet više nego bilo šta drugo.

Rak

Sanjivi ste i intuitivni, a više od svega želite da budete u mogućnosti da podelite svoja osećanja sa svojim partnerom i da imate osećaj povezanosti i razumevanja. U ljubavnom odnosu volite da brinete o osobi koju volite. Brižni ste i pružate veliku podršku svom partneru.

Lav

Vi ste kreativni i zaigrani i preko vam je potrebna strast u ljubavi. Želite da se zabavljate u odnosima, dosada vam je isto što i poljubac smrti. Vaša priroda zahteva da budete u centru pažnje svog ljubavnog partnera ili ćete uskoro izgubiti interesovanje.

Devica

Vi ste analitična i obazriva osoba, a ponekad vaš nepostojan mentalitet zahteva da vam vaš partner pokaže koliko vas voli. Želite redovne verbalne podsetnike koji će vam dati do znanja da ste poštovani, a znaci naklonosti jako popravljaju vaše raspoloženje. Kada primate ljubav, vi je bezrezervno i dajete.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...