Pre nego što kosu s glave počupate pokušavajući da provalite da li vaša veza vodi ka braku, konsultujte zvezde. Astrologija može da vam pomogne da utvrdite da li tip sa kojim se zabavljate u vama vidi potencijalnu životnu saputnicu, čak iako ni sam toga nije svestan.

Evo šta po horoskopu privlači muškarce da stanu na ludi kamen:

Ovnu treba neko da ga prati

On žudi za avanturom, a neko ko nije u stanju da prati njegov užurbani stil života ne dolazi u obzir. Ovnu treba jaka, nezavisna žena spremna za razne izazove.

Bik pada na ženstvenost

Bik pada na žene koje su ženstvene, slatke i pomalo staromodne. On ne želi domaćicu, već nekog ko će se potruditi da dom učini toplim i prijatnim mestom gde će se osećati voljeno.

Blizanci padaju na inteligenciju

Blizanci vole žene koje imaju svoje mišljenje i ne plaše se da ga iznesu u konverzaciji sa drugima. Muškarcu rođenom u ovom znaku potrebna je žena koja će mu stalno postavljati izazove, pored koje mu život neće biti dosadan.

Raku treba žena sa izraženim majčinskim instinktom

Ima mnogo parova u kojima su jedan ili oba partnera rođena u znaku Raka i nemaju decu. Neko može da bude majčinska figura i bez dece, a muškarci Rakovi traže upravo takve žene koje će činiti da se osećaju voljeno i sigurno.

Na sledećoj strani pročitajte za Lava, Devicu, Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...