Vaga

PREDNOST: Romantični šarmer s pokrićem. Dobar je i ljubazan, ne samo prema vama nego prema svim drugim ljudima. Kada se zaljubi, odmah ženu posmatra kao svoju životnu partnerku.

NEDOSTATAK: Kada mu je ego povređen, ponašaće se kao dete i neće mariti za osećanja partnerke. Iako je uvek spreman na ršavanje problema, tada postaje striktan i hladan pa je teško komunicirati s njim.

Škorpija

PREDNOST: Strastven, intenzivan i kada je zaljubljen poseduje neverovatnu empatiju i emotivno razumevanje.

NEDOSTATAK: Ekstremno je osetljiv, razmišlja fatalistički i može biti jako posesivan. Ako se oseća povređeno onda postaje i osvetoljubiv.

Strelac

PREDNOST: Mudar, velikodušan, darežljiv, nežan. Ne zna da laže pa zbog toga od njega možete očekivati maksimalnu iskrenost.

NEDOSTATAK: Generalno gledajući radi se o stabilnom muškarcu, ali ne kada je u pitanju ljubav. Često ne zna da definiše svoja osećanja i lako gubi interes. Voli da nameće sopstvena uverenja i mišljenja.

Jarac

PREDANOST: Nema to ga šta neće uraditi za ženu u koju je zaljubljen. Ne prepušta se lako emocijama, ali kada ga dotakne ljubav spreman je čitav život ostati s partnerkom i ni u jednom trenutku ne posumnjati u svoje osećaje.

NEDOSTATAK: Težak je, stalno kritikuje ima velika očekivanja, retko pristaje na kompromise i ne razume pojam fleksibilnosti. Kada ga partnerka povredi, oko sebe će izgraditi zidove koje je teško srušiti.

Vodolija

PREDNOST: Uzbudljiv je i inteligentan. Nikada nije ljubomoran i može mu se verovati.

NEDOSTATAK: Baš sve shvata lično. Često emotivno odluta i distancira se od partnerke jer se oseća neshvaćeno. Ne zna da voli bez osećaja unutaršje sigurnosti i poverenja, a teško stiče oboje.

Riba

PREDNOST: Nežan, voli s punim srcem, ne suzdržava se, pun je brige i poštovanja.

NEDOSTATAK: Nestabilan je kada su u pitanju emocije. U trenutku se može predomisliti i reći kako zapravo traži potpuno drugačiju partnerku. Voli ljubavnu igru po svojim pravilima, a ako oseti da ga nešto guši odmah će pobeći.