Svaki horoskopski znak poseduje određene mane i vrline, pogotovo kada se radi o ljubavnom životu i emocijama. U nastavku pročitajte koje su prednosti i nedostaci svakog znaka kada je u pitanju ljubav na duge staze i brak.

Ovan

PREDNOST: Pomalo je divlji, ali s merom. Obožava dobru zabavu i voli da se svi osećaju ugodno u njegovom društvu pa vam s njim baš nikada neće biti dosadno.

NEDOSTATAK: Zbog urođene tvrdoglavosti s njim je često teško komunicirati. Voli da šefuje, smatra da je uvek u pravu, a čak i kada nije – neće to priznati. Uvek sve mora biti onako kako je on sebi to 'zacrtao'. U sebi nosi dozu sebičnosti koja najčešće izlazi van tokom svađa.

Bik

PREDNOST: Nadaleko je poznat po svojoj odanosti i na njega uvek možete računati. Stabilan je, vredan, porodično orijentisan, u potpunosti će vam se posvetiti i dolaziti svaki dan kući u isto vreme.

NEDOSTATAK: Od žene očekuje isto stoga Bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu, avanturistički način života, ne žele se osećati sputano i trebaju puno vremena za sebe.

Blizanci

PREDNOST: Zanimljiv je, pametan, pozitivan, ne boji se novih izazova, nepredvidiv je i neprestano će vam priređivati iznenađenja.

NEDOSTATAK: Nije oličenje odanosti poput Bika i nikada ne znate koliko će njegova ljubav trajati. Voli promene, mrzi rutinu, nije stabilan i teško se prepušta dugačkim vezama.

Rak

PREDNOST: Romantičan je i brižan. Kada voli, voli snažno i emotivno. Ne zanimaju ga površne veze.

NEDOSTATAK: Njegova ljubav ponekad može gušiti. Voli sve imati pod kontrolom i male sitnice lako pretvara u veliki problem. Unapred razmišlja negativno tj. zamišlja sve loše što bi se moglo dogoditi i tako unosi nemir u odnos.

Lav

PREDNOST: Dinamičan je, strastven, darežljiv i napraviće sve što može kako bi vas maksimalno razmazio.

NEDOSTATAK: Ponosan je i sujetan pa će se uvrediti ako u svakom trenutku nije centar vašeg sveta ili ako mu (po njegovom mišljenju) ne posvećujete dovoljno vremena. Voli da bude u centru pažnje što često može biti iscrpljujuće za njegovog životnog saputnika.

Devica

PREDNOST: Čvrsto stoji s obe noge na zemlji, organizovan je, stabilan i posvećen tome da vas u učini srećnom i zadovoljnom.

NEDOSTATAK: Cepidlaka je, svemu će naći manu i voli popravljati 'nedostatke' drugih ljudi pa tako i one koje vidi u partnerki. Često mu nedostaje samouverenosti, nesiguran je i ima problema s uspostavljanjem poverenja.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...