Ovan

Vaše nemilosrdno ganjanje karijere i trčanje za uspehom dovoljni su i da minimalno nesigurnog partnera oteraju u ćošak srama. Ali to ne važi za ljude koji su motivisani baš poput vas i koji znaju vašem ozbiljnom takmičarskom duhu dati i dašak zaigranosti. Baš takve osobe će poželeti da budu Džej-Zi vašoj Bijonse (ili samo vaš najveći fan, dok god to znači da mogu biti deo vašeg života).

Bik

Ako postoji osoba koja se uvek potajno nada da će društvo otkazati piće u gradu jer vi niste ni imali nameru izaći iz super udobnih mekanih pantalona, onda ste to sigurno vi. Vi privlačite ljude koji, poput vas, biraju udobnost – Nutelu iz tegle, kablovsku televiziju i psa... ili šestero njih. Nije vas preteško osvojiti ako im se na vratima pojavite s picom.

Blizanci

Priznajete da ne možete predugo stajati na jednom mestu – zato vam ideja Netflix maratona zvuči uzbudljivo poput skupštinske sednice. Srećom, privlačite ljude koji su jednako spontani i ne vole planiranje. Jedno je sigurno – vama nikad nije dosadno, iako bi vam vaš bankovni račun bio zahvalan kad bi tom Netflixu bar tu i tamo dali priliku i ostali kod kuće.

Rak

Budući da vam ideja o tome da s potpunim strancem podelite svoju životnu priču i nije tako strana, vaše idealno mesto za upoznavanje sigurno nije glasan bar u kom ćete svaku rečenicu morati ponoviti barem triput pre nego što odustanete. Osoba čije ćete srce osvojiti biće neko ko će biti spreman da uloži vreme jedan-na-jedan i kom neće biti teško da sa vama ide u duge šetnje i duga druženja na kafi. Proces će vrlo retko biti s kafe na krevet, a vaša srodna duša će vrlo verovatno biti neko ko vam je već duže vreme jako blizak prijatelj.

Lav

Na prvu se možda možete činiti arogantno i umišljeno, zbog čega sve nesigurne ljude terate od sebe. Prava osoba će uvideti kako ta „umišljenost“ baš i nije tako negativna i kako zapravo imate puno ljubavi koju želite podeliti s drugima, posebno onda kad su nekome potrebne reči ohrabrenja i podrške. Iako za vas možda i neće imati jednako laskajuće reči, on će vas voleti na druge načine. Na primer, tako da će vas naučiti da kuvate ili vam objasniti novi softver za vaš mobilni telefon.

Devica

Vi ste pomoćnik u svakom smislu reči, od slušanja iste priče o raskidu do toga da ste dežurni čistač kupatila u vašem stanu. Volite da se osećate korisno i, dok često privlačite emocionalno nestabilne čudake, oni vredniji ljudi će biti oni koji vas neće izluđivati, ali će znati kad vam je dan bio užasno loš i kad je vreme za zagrljaje i palačinke.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...