Bilo da verujete u astrologiju i njena pravila, ili ne, karakteristike svakog znaka se mogu videti tokom vođenja ljubavi. Svaki znak ima posebne faktore koji ga uzbuđuju, a ako ste znatiželjni i želite da saznate koji su, nastavite sa čitanjem...

Ovan - ne znaju šta znači umor

Muškarac Ovan je u krevetu vrlo malo emotivan, ali nikada ne može da razočara svog partnera. Boje i odeća su dva najbitnija faktora koja ga čine srećnim. Znači, nabavite seksi veš u nekim zanimljivim bojama i uživajte!

Bik - vole zadovoljstvo u krevetu

Oni vole klasične stvari, a ne vole brz i kratak seks, kao ni seks na jedno veče. Uživaju u predigri i to je ono što ih pokreće.

Bizanci - nepredvidivi su

Muškarci rođeni u ovom znaku su hiperaktivni u krevetu, baš kao i u svakodnevnom životu. Ponavljati iste stvari je veliko ne za njih, tako da je pun pogodak nešto sasvim drugačije, kao i mnogobrojna iznenađenja.

Rak - nema ništa prirodnijeg od seksa

Za razliku od Ovnova, muškarci Rakovi su vrlo emotivni. Kada se zaljube, seks je sovoljan da im pokaže vašu savršenu ljubav. Ako ste i vi emotivni, definitivno ćete ga začarati.

Lav - neće napraviti prvi korak dok mu ne budete laskali

Lavovi vole aktivnost u krevetu, kao i kada je u pitanju lov. To je za njih način da se pokažu. Nakon seksa, vole da sednu i da hvale samog sebe koliko su bili dobri.

Devica - ako neće biti savršeno, bolje da se ni ne desi

Muškarci Device se ponekad i previše brinu oko toga da li će seks biti savršen i kako se ponašaju tokom njega, da je moguće da ćete se osećati kao da spavate sa robotom. Ako znate kako da ga smirite - oboje ćete biti srećni.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...