Ovan

Muškarac u ovom znaku ne podnosi nesigurne žene. Ovan želi nekoga ko će mu se suprostaviti, a ako žena svaki put pogne glavu kad dođe do neslaganja, Ovnu će jako brzo postati dosadno.

Bik

Bikovi vole sigurnost i stabilnost, zato će muškarac u ovom znaku loše reagovati na žene koje su nepredvidive. Žena koja se stalno predomišlja i s kojom nikad ne zna na čemu je njegova noćna mora.

Blizanci

Komunikativnost je za ovaj znak najvažnija stvar, zato ćutljive žene koje ne znaju s rečima u očima Blizanca jednostavno neće proći.

Rak

Za ovaj znak je poznato da je vrlo emotivan, a skladno tome, muškarac Rak će reagovati loše na ženu koja ne pokazuje osećaje. Bilo da je samo zatvorena ili sasvim bezosećajna i sklona kritikovanju, Rak će takvu ženu zameniti nekom sličnijom sebi.

Lav

Lavovima je potrebna pažnju, i iako će na početku pokušati osvojiti ženu koja je ne pruža, s vremenom će im upravo takva žena postati odbojna. Ako ne shvatate zbog čega je on genijalan, onda ga i ne zaslužujete.

Devica

Ovaj znak puno značaja daje čistoći. Ako vam je svejedno što vam je auto neuredan i mislite da je puno važnije živeti punim plućima nego brinuti o čistoći svog stana, muškarac Devica nikako nije za vas.

Na sledećoj strani pročitajte za Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe....