Izlazak sa našim voljenim nas uvek raduje, ali izbor idealnog mesta za sastanak ponekad može biti težak zadatak.

Saznajte šta zvezde savetuju i izaberite idealnu lokaciju za vaš izlazak, prema astrološkom znaku svog partnera!

Ovan

Ovnovi žive za nova iskustva i avanture. Oni vole nešto što će promeniti njihove uobičajene rutine. Iznenadite ih nekim kratkim putovanjem i odaberite lokaciju gde nikada nisu bili. Omogućite im da istraže nove stvari. Oni će biti više nego srećni ukoliko predložite kampovanje, planinarenje, ili avanturistički aktivni odmor.

Bik

Bikovi su puni života, ali su malo usporeni i pravi su hedonisti. Vodite ih u lokalnu vinariju, na neku degustaciju ili u restoran gde se služe neverovatni specijaliteti, ili jednostavno organizujte romantično veče uz neku ukusnu večeru.

Blizanci

Blizanci vole da uče nove stvari i budu stalno u pokretu. Da biste izabrali odgovarajuće mesto za vaš izlazak, zapamtite da njihov um treba da bude uzbuđen, a njihova čula i interesi budni. Organizujte filmski maraton ili ih iznenadite vikendom van grada.

Rak

Ljudi rođeni u znaku Raka vole da posećuju mesta u kojima će se osećati prijatno. Da li je to restoran ili kafić - oni vole mir, dobar ukus, i poznata lica. Da bi zaista vaš Rak bio srećan, pitajte ih koja mesta bi želeli da posete, tajno kupite avionske karte i iznenadite ih kratkim putovanjem u dvoje.

Lav

Ako želite da vaš Lav bude neobično srećan, on mora biti centar vaše pažnje. Potrebno je da svog Lava odvedete u neki fensi restoran ili mesto koje oni još uvek nisu posetili. Uživajte u izlasku, posvetite pažnju Lavu, pozovite ga da pleše, pevajte, dozvolite mu da se oseća kao dete.

Devica

Device su praktične i radoznale, zanimljivo otvorene za promene i kretanje iako pripadaju elementu Zemlje. Njihova skromnost, osetljivost i često previše posla, dovode ih u rutinu. Izvucite ih iz užurbanog dnevnog rasporeda i uradite nešto što nije uobičajeno - oni će biti zahvalni.

Vaga

Vage vole sve u finom balansu, a njihov idealan sastanak znači upravo to. One žele da provode vreme sa ljudima sa kojima mogu da razgovaraju sa lakoćom, u idili. Njihov sastanak treba da bude sinhronizovan sa vremenom, potrebna su im prigušena svetla, dobro vino i prostor za kretanje i važno je da im niko "ne diše u vrat".

Škorpija

Škorpijama treba dovoljno vremena da provedu nasamo sa svojim partnerom i vole seksualnu aktivnost najviše od svega. Ipak, postoje mnoge stvari koje treba da uradite da poboljšate njihovo raspoloženje. Iako će uživati u šetnji pored reke, oni žele da idu u novi podzemni klub, posete neka misteriozna, tamna mesta koja nikada nisu videli ili otputuju avionom i posete neke nepoznate destinacije.

Strelac

Znak Strelca je znak putovanja i avanture, i njima brzo sve dosadi. Oni nemaju problem u vezi sve dok osećaju prvi nalet emocija prema svom partneru, ali nakon nekog vremena postaju nemirni i osećaju potrebu da nastave svoju potragu. Ovo je partner koji će vas bukvalno pratiti do kraja sveta.

Jarac

Da biste izabrali savršeno mesto za sastanak sa Jarcem, postoji nekoliko stvari koje možete da uradite. Pošto oni vole tradiciju i inspirativna mesta, možete posetiti neku arheološku lokaciju, muzej istorije, ili operu. Oni će rado uživati u koncertu klasične muzike ili džez svirki cele noći.

Vodolija

Vodolije vole druženje uz muziku. Bez obzira da li je to bar ili klub, treba im prostor da se izraze i atmosfera koja će učiniti da se osećaju dobro u svojoj koži. Da bi vaš partner Vodolija bio srećan, izaberite i neobične aktivnosti, uključujući socijalne kontakte, savremenu tehnologiju i elektronsku muziku.

Riba

Ribe vole da izraze svoju kreativnost i maštu i cene kada partner želi nešto slično da podeli sa njima. Izložba umetnosti je uvek dobra ideja, kao i koncert njihovog omiljenog benda, ili bilo koje mesto koje ostavlja prostor da izraze svoj talenat. Beznadežni romantičari će ceniti romantične gestove u bilo koje vreme i uživaće u serenadi ispod prozora, čak iako ne zvuči sjajno.

Izvor: zenskimagazin.rs