ŽENA VAGA najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku STRELCA i LAVA.

Žena Vaga jako je samosvesna i zna šta želi. Umerena je u svemu i vodi se zdravim razumom, a ne emocijama te ima odlične komunikacijske veštine. Slobodoumni i avanturistički nastrojen Strelac bitće joj odličan partner i pomoći će joj da upozna nove stvari i svet, a egoistični, ali veran Lav složiće se s pogledima na život žene Vage.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Jarca i Ribe. Jarca nećete moći razumeti i često ćete ga smatrati lenjim, a za nežnu Ribu nećete imati tolerancije.

ŽENA ŠKORPIJA najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku JARCA i LAVA.

Emotivne, strastvene i senzualne Škorpije intenzivne su u svemu što rade pa tako i u ljubavi. Jarac će biti dovoljno snažan da zarži i smiri ženu Škorpiju te će imati puno razumevanja za njene male mušice. Strastveni Lav odgovaraće vam po intenzitetu, ali i po lojalnosti jer nećete morati da brinete gde je i šta radi.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Škorpije i Blizanca.

Jedna Škorpija u vezi je dovoljan - sa dve bi moglo biti puno strasti i zabave, ali i opasnih svađa. Blizanac je za vas preromantičan i mogao bi toliko da se zaljubi u vas da ćete imati osećaj da vas guši.

ŽENA STRELAC najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku OVNA i VODOLIJE.

Neustrašive žene rođene u ovom znaku ne žele dramu - samo zabavu i slobodu. Vode se srcem i emocijama i potreban im je neko ko ih neće sputavati. Ovan voli da se druži, baš kao i one pa bi ta veza mogla biti pun pogodak, dok će Vodolija pomoći ženi Strelcu da raste kao osoba, a seks će im biti odličan.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Bika i Device.

Bikovi vas neće razumeti i imaćete osećaj da vam žele iseći krila. Muškarci rođeni u znaku Device traže red i ustaljene navike, a vi im to nećete moći pružiti.

ŽENA JARAC najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku RIBE i DEVICE.

Žena Jarac je ambiciozna i ima dobar smisao za humor. Zna kako da rešiti svaki problem, pouzdana je i jako strpljiva. U Ribi će naći idealnog partnera jer će im pomoći da se osećaju hrabrijima i samopouzdanijima, a zauzvrat će Ribe doneti zabavu u strog život žene Jarca. Muškarci rođeni u znaku Device savršeno će se slagati sa ženama u znaku Jarca jer se ni jedan od ova dva znaka ne vodi strašću ili osećajima. Izgradiće skladan dom i srećan život temeljen na redu i pametnim odlukama.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Lava i Ovna.

Lavovi su za vas previše nepredvidljivi i stalno moraju biti u centru pažnje što će vas živcirati. Ovnove ćete smatrati preslobodnima i previeš avanturistički nastrojenima, što bi moglo poremetiti vaše planove.

ŽENA VODOLIJA najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku VAGE i BLIZANCA.

Kreativna, inovativna i vesela žena Vodolija, ne voli da bude zatvorena između četiri zida. Odlično će se slagati sa fleksibilnom Vagom koja će ceniti njene ideje i strast za živtom, ali i sa Blizancem koji je šarmantan poput nje i druželjubiv i koji želi da uživa u životu.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Riba i Škorpije.

Imaćete osećaj da vas Škorpija želi zarobiti na jednom mestu, a Riba je prezahtevna za vas. Vama je potreban partnera koji je jednako nezavisa poput vas.

ŽENA RIBA najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku RAKA i JARCA.

Osećajna i osetljiva, žena Riba kreativna je, slatka, nežna i pomalo stidljiva. U muškarcu Raku pronaći ćete partnera koji vas potpuno razume, a njegova zaštitnička narav pružiće vam sve o čemu ste sanjali. Jarac će vam dati sigurnost i staloženost koja vam je preko potrebna i neće se bojati vaših osećaja jer i vi volite biti praktični i logični.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Blizanca i Vage.

Blizanac je preslatkorečiv i preslobodan za nežne Ribe. Njegov slobodan duh će vas plašiti, a mogao bi vas sasvim slučajno povrediti. Vaga će u svađama hladno izneti činjenice što će vas dovesti do suza i izluđivati.

Izvor: index.hr