Ne kažem da u horoskopu leži istina i odgovori na sva naša pitanja, ali uvek je zabavno pročitati šta su nam, prema stručnjacima, "namenile zvezde".

ŽENA OVAN najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku RAKA i RIBE.

Žena Ovan je odvažna, samostalna i jakog karaktera. Razmišlja logično i zna tačno šta želi, a sklona je i zapovedanju. Muškarci rođeni u znaku Raka su šarmantni i vole izazove pa će se odlično slagati sa ženama u znaku Ovna i znaće kako da ih "omekšaju". Muškarac rođen u znaku Ribe znaće da probudi osećanje u odvažnoj Ovnici i potpuno da joj veruje što će ona ceniti.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođeni u znaku Blizanaca ili Lava. Prevatreni su i preintenzivni za vas.

ŽENA BIK najbolje će se slagati s muškarcim rođenim u znaku BIKA ili RAKA.

Žene rođene u znaku Bika vole da uživaju u lepim stvarima i luksuzu. Misteriozne su u ljubavi i verne partnerke. Muškarac Bik biće im jednako veran partner s kojim će se odlično razumeti i deliti iste strasti, dok će Rak moći da zadovolji potrebe veoma osećajne žene u znaku Bika.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Lava ili Strelca. Lav je prezahtevan za vas, a sa Strelcem nemate puno toga zajedničkog.

ŽENA BLIZANAC najbolje će se slagati s muškarcim rođenim u znaku VAGE i RAKA.

Sanjiva i romantična, čistog srca i uvek optimistična kada je ljubav u pitanju, ženi u znaku Blizanva je potreban partner koji će je razumeti. To može biti emotivni Rak, ali i Vaga koja je smirena i pozitivna.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Škorpije ili Blizanca. Škorpija će vam biti prevatrena i njihova ljubomoraće vas zamarati dok će Device biti premirne i predosadne za vas.

ŽENA RAK najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku BIKA i VAGE.

Ona je blage naravi i osetljiva, ali jako inteligentna. Voli da se zabavlja i smeje, a u muškarcu traži sigurnu ruku i stabilnost. Vaga će joj odlično pristajati jer će se s njim moći da se "nađe" na višem nivou i lako složiti, dok će je staloženi i realni Bik dati ono što ona želi.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Škorpije i Device.

Škorpija je za vas prestrastven i živahan, a s obzirom na to da Device ne voli da priča o osećanjima, s njima bi mogli imati puno problema u komunikaciji.

ŽENA LAV najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku Blizanca i Škorpije.

Lavice imaju snažan ego i na to su ponosne. Vole da ih obožavaju i cene, a pripadaju jednom od najlojalnijih znakova. Snažne su i pravi partneri pa im je potreban muškarca koji može da im parira. Verna, strastvena i šarmantna Škorpija odlično će se snaći u vezi sa vatrenom Lavicom, a dobroćudni Blizanac znaće šta da uradi kako bi se njegova Lavica oseća kao jedina žena na svetu.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Vodolije i Jarca.

S Jarcem nećete moći izaći na kraj, a za Vodoliju ćete misliti da je premekan i preposlušan.

ŽENA DEVICA najbolje će se slagati s muškarcima rođenim u znaku VAGE i JARCA.

Žena Devica jako je osetljiva ali to se trudi da prikrije na sve načine. Voli da bude u pravu, voli red i mir i zna točna kako želi da izgledaju stvari. Jarac se neće bojati snažne Device već će joj pomoći da se otvori i odvaži na stvari o kojima sanja dok će Vaga biti logična i brižna, i nikad je neće povrediti, čega se Device usprkos spoljašnosti, jako boje.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenim u znaku Raka i Ribe. Rak je preosetljiv i prenežan za vas, baš kao i muškarac Riba.

Na sledećoj strani pogledajte za ženu Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju, Ribe...