Ne morate da verujete u horoskop da biste znali da vaša ličnost i stil života određuju kakvu torbu bi trebalo da nosite. Pčelama radilicama je potrebna struktura, one slobodnog duha traže opuštene teksture, dok je devojkama u pokretu potrebno nešto lagano. Tako da, kada je u pitanju donošenje teške odluke koji stil vam najviše odgovara, verujemo da bi trebalo da pustite da vaš horoskop odradi posao.

RAK (21. JUN - 22. JUL)

Ti si najodanija i najsaosećajnija osoba u društvu, i za tebe je idealna kožna velika torba koju ćeš moći da nosiš godinama. Nosi ovaj model sa sobom uvek, biće tvoj najbolji saputnik.


Foto: Instagram - madewell1937

LAV (23. JUL - 22. AVGUST)

Ah, kad bi samo svi bili srećni i veseli kao ti, raspoložena Lavice. Tebi je potrebna razigrana torba koja je odlična za dejt, ali i dovoljno praktična za vikend šetnju u parku.


Foto: Instagram - katespadeny

DEVICA (23. AVGUST - 22. SEPTEMBAR)

Ozbiljna device, ti ceniš organizovanost i nikad ne dozvoljavaš da ti išta stane na put. Potrebna ti je torba koja je čvrsta i pogodna za posao i zadovoljva tvoje svakodnevne potrebe, ali možemo li da predložimo pastelno rozu koja je slatka kao tvoja nežna duša?


Foto: Instagram - toryburch

VAGA (23. SEPTEMBAR - 22. OKTOBAR)

Odluke, odluke. Zamišljenoj vagi je uvek teško da odluči između čvrste torbe sa ručkama i slatke torbe koja se nosi na jedno rame. Alii, pošto ne možeš imati ovo u jednoj, predlažemo ti nešto između.


Foto: Instagram - cuyana

ŠKORPIJA (23. OKTOBAR - 21. NOVEMBAR)

Ti si devojka koja ne voli suvišne ukrase, i voliš da su stvari iskrene i jednostavne. Uglađena crna torba te nikad neće izdati, u bilo kom godišnjem dobu.

Foto: Instagram - alexisrusselljewelry

STRELAC (22. NOVEMBAR - 21. DECEMBAR)

Tvoj avanturističi duh i želja za promenom znače da moraš biti spremna da kreneš u bilo kojem trenutku. Isprobaj elegantni kožni ranac koji ćeš samo nabaciti na rame kada pojuriš na novi sastanak.


Foto: Instagram - mansurgavriel

JARAC (22. DECEMBAR - 19. JANUAR)

Tradicionalna si i potrebna ti je sofisticirana torba koja je klasična i večna kao ti. Izaberi toplu i neutračnu boju koja će se slagati sa svakom odevnom kombinacijom.


Foto: Instagram - luxurybagsprague

VODOLIJA (20. JANUAR - 18. FEBRUAR)

Tvoja ličnost ide beži od neobičnog i ekstravagantnog, pa izaberi torbu u boji koja će te smiritavi dok trčiš da završiš sve obaveze nedeljom popodne.


Foto: Instagram - ashleyaustinboutique

RIBE (19. FEBRUAR - 20. MART)

Rođena si za život kraj vode, i znamo da već mesecima merkaš tu torbu za plažu sa kićankama. Kupi je, nosićeš je celog leta.


Foto: Instagram - lexandlynne

OVAN (21. MART - 19. APRIL)

Nikad na zadnjem sedištu, pa ti je potrebna torba koja može da se nosi sa tvojom neregijom i odlučnošću da stigneš svaki rok u svom prepunom kalendaru. Pogledaj ovu strukturiranu torbu - biće ti sjajan pomoćnik.


Foto: rebeccaminkoff

BIK (20. APRIL - 20. MAJ)

Kvalitetna izrada i praktičnost: ovo su stvari koje tražiš u svim aspektima života, pa izaberi ovu torbu od mekane kože sa uzicom u toploj smeđoj, na nju ćeš moći da se osloniš u svim godinama koje dolaze.


Foto: Instagram - loefflerrandall 

BLIZANAC (21. MAJ - 20. JUN)

Svi znamo da postoje dvije strane jedne priče: sa jedne strane, potrebna ti je nežna torba u koju sve možeš da spakuješ, a koja je praktična za svaki dan; ali sa druge strane, želiš onu fanki torbu koja živi lud život kao i ti. Zbog toga ti je potrebna ova kožna koralna torba koja je sjajan miks dvoje podvojene ličnosti.


Foto: Instagram - Furla

Priredila: Bojana Đorđević