Iza svakog horoskopskog znaka krije se doza nesigurnosti koju pokazuju na određen način, a dobro usmeren kompliment pomoći će vam da se zbližite sa svojim partnerima i prijateljima te da ih bolje razumete.

Ovan

Ovnovi vole da imaju sve pod kontrolom i premda imaju izraženu avanturističku crtu, sami sebe znaju sabotirati zbog želje za redom na način na koji su oni sami zamislili. Vjerojatno stalno slušaju kako su kontrol frikovi pa će ih razveseliti kompliment da su njihov slobodan duh i želja za pustolovinom zaista izraženi.

Bik

Niko nije tvrdoglaviji od Bika, ali nemojte mu to govoriti. Često su neshvaćeni jer teraju vodu na svoj mlin iz dobrih namera pa im recite kako se divite činjenici da nikad ne odustaju od stvari koje su im važne.

Blizanci

Ovaj znak je zabavan, impulsivan i uvek spreman na avanturu. Ponekad Blizanci mogu delovati malo detinjasto i lakomisleno, ali ako želite biti dobri s njima recite im kako život uz njih nikad nije dosadan. Divite se njihovoj volji za životom koja je zaista impresivna.

Rak

Osetljivi Rakovi uvek spremaju male znakove pažnje za ljude koji su im dragi. Lako je naviknuti se na takvu pažnju, ali nemojte im zaboraviti reći "hvala" i naglasiti kako cenite sitnice koje čine za vas.

Lav

Baš poput pravih lavova, pripadnici ovog znaka su ponosni sami na sebe i pomalo uobraženi, ali prema svojim prijateljima i partnerima izuzetno su odani i brižni. Vole da im se ljudi dive, a još više kad im lojalnost vrate zauzvrat.

Devica

Device dobro analiziraju svaki svoj postupak i uvek misle da o svemu sve znaju. Ne uzimajte to za zlo jer oni misle kako svojim analiziranjem čine uslugu svojim prijateljima i voljenim osobama. Vaše prihvatanje njihove odluke njima je najveći kompliment, uz onaj da smatrate da su jako inteligentni.

Vaga

Vage su veliki sanjari i entuzijasti koji u svemu žele videti pozitivnu stranu. Ne rugajte im se zbog toga već ih podržite i divite se njihovom zaraznom pogledu na svet. To je danas zaista teško postići!

Škorpija

Zabavne Škorpije znaju biti sumnjičave, ali su jako odane i pune ljubavi. Uzvratite im ljubav i podarite im komplimente vezane za njihove vrline.

Strelac

Avanturistički nastrojeni Strelčevi uvek tragaju za novom avanturom zbog čega znaju da deluju nepouzdano. Podarite im kompliment vezan za njihov slobodan duh i nikad ih ne pokušavajte sprečiti u njihovim naumima ili vezati za jedno mesto već im se pridružite.

Jarac

Jarčevi su jako samostalni i teško veruju drugim ljudima. Organizovani su i posvećeni karijeri pa deluju hladno, ali jednom kada se zaljube, verni su i pouzdani. Recite im kako se divite njihovim organizacionim veštinama, poslovnim uspesima i odgovornom pristupu prema životu.

Vodolija

Vodolije su kreativne i uvek razmišljaju kako da poprave svet u kojm žive. Najviše će ih povrediti ako krenete da mu rušite snove i govoriti da su njihove ideje glupe ili nemoguće za realizaciju. Pokažite im da ih podržavate i ponudite pomoć u realizaciji, a svakako napomenite kako se divite njihovom kreativnom umu.

Ribe

Ribe spadaju u najosetljivije znakove i uvek traže potvrdu. Pohvalite njihove samostalne odabire i dajte im komplimente vezane za stvari u kojima vidite da su nesigurni.

Izvor: index.hr