Horoskop otkriva žene u krevetu: Ovaj put vam razotkrivamo kako se ponašaju žene u krevetu po horoskopu. Pročitajte i saznajte intimne tajne žena.

Ovan

Žena rođena u znaku Ovna je vrlo odlučna, direktna i preduzimljiva. Ona je vatrena. Svoje seksualne sklonosti izražava veoma jasno i u njima učestvuje veoma otvoreno. Privlače je ljubavne avanture i voli da eksperimentiše. Podjednako ceni nežno maženje i veoma žestoke seksualne odnose. Smatra da su ljubav i seks dve odvojene kategorije.

Bik

Reč ljubav pišu velikim slovom. Venera ih je obdarila veštinom zavođenja, koje ih uzbuđuje više od samog seksa. Seksualni nagoni žene Bika su vrlo jaki, ali oni podrazumevaju i romantiku. Kao ljubavnica je veoma strastvena i spremna da prihvati ali i da da inicijativu. Za nju je najveće zadovoljstvo da se oseća voljenom.

PROČITAJTE I... Nestašne i bezobrazne: 3 najveće grešnice u horoskopu

Blizanci

Ona je radoznala i voli da isprobava sve moguće tehnike i mesta vođenja ljubavi. Progonjena svojom maštom i radoznalošću, zna da bude i biseksualna, jer znak Blizanac predstavlja i muškarca i ženu.Veoma su nežne i obožavaju i samu pomisao na neplaniran i brz seks. Retko se zaljubljuju i svoj stav prema seksu menjaju tek u zrelijim godinama.

Rak

Ona je privlačna, maštovita, fascinantna, nepredvidiva, zagonetna i nedokučiva. Spada među najopasnije i najnežnije zavodnice u Zodjaku. Erotična i strastvena ali i previše stidljiva da učini prvi korak. Jake emocije podhranjuju njene bogate seksualne fantazije. Ima stalnu potrebu za promenama i avanturama, sve dok ne nađe stalnog partnera sa kojim doživljava potpuno zadovoljstvo.

PROČITAJTE I... Fatalna ljubav: Ova dva znaka ne mogu jedno bez drugog!

Lav

Žena Lavica je sigurna u sebe. Voli da dominira i uživa dok joj se partner divi. Svog partnera doživljava kao roba, koji mora da je zadovolji u svakom pogledu pa i u seksu. Vrela krv struji njenim venama. Kada se razbuktaju njene strasti, prema partneru je vrlo zahtevna, senzualna i velikodušna ljubavnica.

Devica

U potpunoj suprotnosti značenju imena koje nosi ovaj horoskopski znak, Device su vrlo promiskuitetne. Eros je bez topline i strasti, koju vrlo često odglumi. Ako partner u njoj probudi strast, za ljubav ne bira ni mesto ni vreme. U suprotnom, ako joj dosadi to vrlo brzo i pokaže, izbegavanjem odnosa.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...